XII 2009 deschidere Brasov (6)

Cărturești Braşov

Adresa:

Piaţa Sfatului, nr 20 [Mureşenilor spre Schei]

Contact:

Tel.: 0732 003 062
e-mail: librarie.brasov@carturesti.net

Program:

Luni – Duminică: 10:00 – 20:00

XII 2009 deschidere Brasov (6)

 

 

În această librărie:



There are 12 comments

Add yours
  1. Andreea

    Cea mai aprovizionata librarie din oras…are un aer de te face sa te simti ca la tine acasa…felicitari!!

  2. lorena

    Multumim de laude Andreea 🙂 …Cat despre ceainarie nu stim daca va exista una prea curand in Brasov insa noi speram in continuare!
    Cu dichis…Lorena

  3. Florentina

    Am asteptat mult timp Carturestii in Brasov… Si de cand au venit ma tot intreb (si scriu pentru ca imi pasa):
    – de ce e nevoie de muzica in librarie? E discoteca, e bar deocheat, e restaurant lipsit de respect pentru clientii lui?
    – si daca, sa zicem, e nevoie de muzica… de ce sunt difuzoarele exact acolo de unde sunetul coboara ca un ciomag drept in cap? De ce trebuie sa se urle deasupra ta cand incerci sa citesti titluri (si sa le si intelegi)?
    Cu parere de rau va spun, eu nu am rezistat niciodata prea mult in librarie.
    In Carturestii din Bucuresti e o liniste senzationala. E o placere extraordinara sa te plimbi printre rafturi, sa citesti o coperta si sa cumperi.

  4. carturesti

    Buna ziua.
    Va multumim pentru comentariu, este importanta opinia dumneavoastra. Legat de muzica din librarie, va putem spune ca este o componenta esentiala a ambiantei, in toate librariile Carturesti. Nu ne-am gandit niciodata ca ar putea deranja pe cineva o muzica placuta in surdina, dimpotriva, multi cititori ne-au spus ca astfel se pot concentra mai usor asupra cartilor.
    Colegii nostri din Brasov au fost sesizati si au grija ca sunetul sa nu depaseasca intensitatea optima.
    Pentru sugestii sau reclamatii va rugam sa va adresati cu incredere sefului de librarie.
    Va multumim.

  5. Marius

    Poate ca nu e locul meu sa comentez si poate ca nu e intelept sa alimentez un posibil conflict. Cu toate astea, nu mi se pare normala reactia doamnei/domnisoarei Florentina, iar comentariul dansei este,in opinia mea,cel putin deplasat. Faptul ca o persoana este deranjata de sunete nu inseamna ca si restul clientilor sunt. Personal, la Carturesti ma simt mereu ca acasa, tocmai pentru ca este o ambianta diferita, nu austera ca intr-o biblioteca prafuita. Dar asta e doar parerea mea(si cine stie,poate si a altora). Oricum,sunt de parere ca in Carturesti Brasov nu ar trebui schimbat nimic.
    Keep on the good work, guys!

  6. octav

    carturesti brasov….loc fain, lume faina, carti faine, totul fain.
    asteptam totusi(si cu nerabdare)ceainaria, se va deschide sau nu anul asta?

  7. ionuca

    De când am văzut nişte poze cu librăria din Braşov mi-am dorit să o văd şi live. Iar ieri am dat o raită pe acolo şi mi-a plăcut la nebunie ce am văzut! 🙂

    Ar trebui un Cărtureşti în fiecare oraş 😛

  8. Lucia

    Ionuca, ne bucuram si itimultumim frumos!
    Octav, de asemenea, multumim! Referitor la ceainarie, nici noi nu stim exact cand si cum se va deschide, dar va vom tine la curent.
    Mii de multumiri inca o data si va mai asteptam!

    Echipa Carturesti Brasov

  9. Ella

    Va adresez urmatoarea intrebare :
    Am cumparat un DVD cu filmul “The end of the affair”, pe care il cautam de multa vreme. Mi-a luat intr-atat ochii, incat nu am citit cu atentie coperta si nu am observat ca nu are traducere in lb. romana. Credeti ca l-as putea schimba, intrucat – spre rusinea mea – nu stapanesc atat de bine nicio limba din cele subtitrate incat sa inteleg filmul ? Precizez ca am desfacut punga discului, cand am dorit sa il urmaresc.
    Astept sa imi raspundeti si va multumesc !