1 (4)

Cărturești Timişoara – Iulius Mall

Adresa:

Str. Demetriade nr. 1, Iulius Mall, Timişoara

Contact:

Tel.: 0732.003.007
e-mail: librarie.iuliustimisoara@carturesti.net

Program:
Luni – Duminică: 10:00 – 22:00

 

În această librărie:



There are 25 comments

Add yours
  1. Ioana

    Buna ziua.
    As dori sa stiu daca aveti Seria Fundatia(cele 7 carti) scrise de Isaac Asimov.
    Daca da, spuneti-mi va rog pretul seriei.

    Va multumesc,
    Ioana.

  2. marius

    imi pare rau dar nu avem sereia Fundatia. Sunt curios si eu daca se mai publica, de mult nu am ,ai primit orice de Issac Asimov.

  3. Andreea

    Buna ziua,
    As dori sa stiu daca pot gasi la una din librariile Carturesti din Timisoara autobiografiile actritelor Katharine Hepburn, Julie Andrews si Lauren Bacall.
    Daca da, spuneti-mi va rog la care si cat este pretul.

    Multumesc
    Andreea

  4. supastar

    din pacate, cam repede sariti cu furtul. si riscati sa stricati serile unor oameni.

    oricum, cine l-a vazut stie ca rafinamentul necesar aprecierii lui “l’annee derniere a marienbad” exclude din start o asemenea mojicie.

  5. daniel

    @supastar
    draga supastar, as vrea sa ne lamuresti si pe noi ce anume ti s-a intamplat la Carturesti. marturisesc ca am citit impreuna cu colegii mei de nenumarate ori comentariul si nu realizam care este subiectul.
    te rugam frumos sa ne scrii un email si promitem sa facem tot ceea ce depinde de noi pt a remedia problema. multumim.

  6. lucia

    as dori sa stiu daca aveti cartea INTRE FREUD SI HRISTOS scrisa de STEFAN BASTOVOI. va multumesc

  7. carturesti

    Dragi vizitatori, vă rugăm să adresaţi cererile voastre speciale şi întrebările legate de angajări sau orice problemă deosebită, pe mail sau telefonic. Veţi primi răspunsuri mult mai rapid în acest fel.Vă mulţumim!

  8. gheorghe

    as dori sa cumpar niste carti prin programul 100 euro pentru achizitionarea de material didactic de catre profesori. pot sa le achizitionez de la libraria dvs. fara plata cash, ci cu buletin si codul fiscal al institutiei de invatamant, chiar sunt domiciliat in alt judet, iar institutia este de asemenea in alt judet?

  9. Irena

    referitor la programul 100 euro: puteti achizitiona carti de la librariile noastre pt care veti primi factura fiscala si bon indiferent de orasul in care aveti domiciliul dumneavostra sau institutia la care lucrati. despre modalitatea de plata: in cazul in care nu platiti cash aveti posibilitatea de a ne vira banii prin ordin de plata urmand sa va ridicati cartile dupa efectuarea platii(se poate deasemea sa platiti cu card).va asteptam!PENTRU UN RASPUNS MAI AMANUNTIT NU EZITATI SA NE CONTACTATI LA NUMERELE DE TELEFON SAU ADRESELE DE MAIL.

  10. Iasmina

    Buna ziua. As vrea sa stiu daca gasesc in librariile Carturesti romanul Wolf Totem, scris de Jiang Rong.
    Va multumesc.

  11. carturesti

    Dragi vizitatori, vă rugăm să adresaţi cererile voastre speciale şi întrebările legate de angajări sau orice problemă deosebită, pe mail sau telefonic. Veţi primi răspunsuri mult mai rapid în acest fel.Vă mulţumim!
    PS: INCULDEM AICI ŞI ÎBTREBĂRILE LRGATE DE OFERTA NOASTRĂ. Aceste solicitări sunt mult mai eficient rezolvate dacă ne parvin prin e-mail.