POSTER A3  Mama fara griji

MAMĂ FĂRĂ GRIJI. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”, autor Rachel Macy Stafford, un ghid util pentru orice femeie

POSTER A3  Mama fara grijiJoi, 3 martie 2016, de la ora 18.30, Editura NICULESCU vă invită la evenimentul de lansare a cărţii „MAMĂ FĂRĂ GRIJI. Scapă de telefon, liste, probleme… Alege doar ce-i important!”, autor Rachel Macy Stafford, primul titlu dintr-o nouă serie de Dezvoltare personală aflată în plină pregătire.

Lansarea va avea loc în cadrul Librăriei Cărturești Verona (Str. Pictor Arthur Verona, nr. 13), Mansardă.

Autoarea, Rachel Macy Stafford, oferă cititorilor săi sfaturi şi metode simple, uşor de pus în aplicare şi motivante pentru a renunţa la acei factori care ne distrag atenţia de la lucrurile esenţiale şi de a ne îndrepta atenţia către lucrurile cu adevărat importante din viaţă.

Din momentul în care şi-a lansat blogul, Hands Free Mama, în anul 2010, munca lui Rachel s-a făcut cunoscută în publicaţii celebre, precum USA Today, TIME.com, The Huffington Post şi Reader’s Digest. Popularitatea blogului său a atins peste 1 000 000 de vizitatori pe lună. Mamă fără griji este prima ei carte şi, aşa cum veţi descoperi, Rachel este o scriitoare în adevăratul sens al cuvântului. Poveştile din carte nu numai că vi se vor părea de-a dreptul delicioase, dar vă veţi regăsi cu siguranţă în ele şi vă vor servi ca sursă de inspiraţie pentru a nu vă mai sabota şi pentru a vă simţi fericiţi în propria viaţă. Cartea nu este o reţetă generală a fericirii, ci un îndrumar pentru a vă găsi propria cale către o existenţă autentică, împlinită.

Deşi vocaţia lui Rachel este cea de mamă, motiv pentru care copiii ei au fost sursa principală de inspiraţie pentru această carte, absolut oricine poate beneficia de pe urma ei, deoarece ne vorbeşte despre ce înseamnă cu adevărat a trăi în prezent, despre cum se pot vedea miracolele care ne însoţesc la fiecare pas şi despre puterea de a ne bucura de darurile nepreţuite ale vieții.

Despre aceasă călătorie de a afla cum să reuşim să scăpăm de telefon, liste, probleme şi să alegem doar ce-i important vor vorbi:

Violeta MoisăLife & Relationship Coach, fondator Academia de Feminitate

Andrei NiculescuDirector Dezvoltare, Editura NICULESCU

Alina PantaziDirector Comunicare şi PR, Editura NICULESCU



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.