cover

Mută-ți biroul la Cărturești!

De la work from home la inspiration from Cărturești. Un proiect HotSpot Workhub & Cărturești

Reimaginează-ți spațiul de lucru

Combină relaxarea de-acasă și eficiența de la birou într-un nou fel de a munci: înconjurat de cărți și obiecte care te inspiră. 

Te invităm în sufrageria Cărturești: la primul etaj din Agora Floreasca, Calea Floreasca 111-113, într-un studio de shopping creativ premiat pentru amenajare în cadrul Anualei de Arhitectură București: Cărturești Verso.

Împreună cu HotSpot Workhub am creat aici un teren de joacă pentru ideile tale, care combină atmosfera Cărturești cu toate facilitățile unui spațiu de coworking. Ai acces la imprimantă, WiFi de mare viteză și cafeaua aromată care să-ți însoțească explorarea în fiecare zi.

Apasă Refresh pentru mai multă inspirație

Vei găsi în Cărturești Verso selecții atent curatoriate de titluri pentru răsfoit în liniște, obiecte de design și gadgeturi care să aprindă scânteia de idee pe care o căutai.

Adio, brainstorming-uri plictisitoare! Adio, birouri aglomerate! Adio, work from home în pijama, cu vedere la chiuveta plină de vase!

Flexibilitatea e noul 9 to 5

Fie că ești parte dintr-o echipă creativă sau un antreprenor la început de drum, dă-ți libertatea să lucrezi în ritmul tău, într-un spațiu care vorbește pe limba ta: curiozitate, explorare, descoperiri, transformare!

Cele mai bune idei vin atunci când ești pregătit/ă pentru ele, așa că ți-am pregătit contextul pentru serendipitate, conexiuni noi sau imagini de ansamblu mai bogate. La Verso Cărturești am construit o lume care-ți antrenează curiozitatea.

Alege varianta care ți se potrivește:

hour pass |   15 lei
day pass |   100 lei
10 day pass | 400 lei  
meeting room | 100 lei/oră

Facilități coworking: apă plată și minerală, ceai & cafea, multifuncțională, internet de mare viteză, post de lucru ergonomic

Facilități meeting room [capacitate 8 persoane]: ecran interactiv, masă de lucru, apă plată și minerală, ceai & cafea, multifuncțională, internet de mare viteză

Ai întrebări? Contactează-ne:

verso@carturesti.net | +40 0732 550 973



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.