muzicasecxxi-1920x550px-ro

Muzica Secolului XXI, un nou univers al sunetelor la Festivalul George Enescu

Cea mai extinsă ediție a Festivalului George Enescu promite anul acesta noi concerte neconvenționale în cadrul seriei deja cunoscute, Muzica Secolului XXI.

O inițiativă ce se numără printre puținele de acest gen în lume, promovarea muzicii contemporane este una dintre misiunile îndrăznețe ale Festivalului George Enescu, eveniment ce își dovedește iarăși deschiderea spre inovația muzicală și noile forme de exprimare artistică.

Twin Arts se alătură acestui efort de a prezenta în România compozitori și instrumentiști vizionari, recomandând publicului seria de concerte Muzica Secolului XXI.

Care sunt surprizele pregătite de organizatori anul acesta ?

Nu mai puțin de 14 evenimente, remarcabile prin actualitatea și curajul abordărilor muzicale, un redutabil maraton de concerte la care veți asculta numeroase lucrări în premieră, și unde vă veți întâlni cu instrumentiști români, dar și cu artiști străini aflați la prima lor apariție pe scenele din țara noastră.

Britten Sinfonia, Orchestra Filarmonicii ,,Transilvania’’din Cluj-Napoca, Arditti Quartet, Camerata Regală, Ensemble Linea, New European Ensemble, Orchestra Filarmonicii ,,Moldova’’ din Iași sau VOCALCONSORT Berlin sunt câțiva dintre invitații pe care îi puteți asculta în săli cu acustică de excepție.

Între 1-22 septembrie, Festivalul George Enescu și Twin Arts vă îndeamnă să explorați împreună universul sunetelor contemporane într-o aventură în care muzica clasică, avangarda sau muzica electronică vor traversa noi frontiere, îți vor stimula curiozitatea sau pur și simplu vor lăsa în urmă prejudecățile.

Nu ratați o rară ocazie de a descoperi noi artiști, noi moduri de a asculta și de a vă bucura la Festivalul George Enescu 2019!There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.