cartu

O nouă librărie Cărtureşti în Iaşi

  Cărtureşti a deschis o nouă librărie în Iaşi, aflată în zona comercială din ansamblul Palas, consolidând astfel o relaţie cu acest oraş începută în urmă cu 7 ani, când a fost inaugurată prima librărie Cărtureşti în afara capitalei.

Noul spaţiu beneficiază de vecinătatea centrului istoric şi a Palatului Culturii, unul dintre simbolurile oraşului, dar şi de toate facilităţile pe care le oferă acest complex urbanistic, considerat cel mai modern din România.

   “Cărtureşti a redefinit ideea de librărie şi a propus un concept care a devenit între timp un model pentru comercianţii de carte. Ceea ce părea un moft altă dată a devenit standard între timp şi provocarea este acum nu doar să continui să adaugi ceva nou, ci să faci din ce în ce mai bine lucrurile cu care ai început. Noile librării deschise de Cărtureşti concretizează o experienţă consistentă (nu o vom numi niciodată completă) acumulată în domeniul comerţului cultural, iar asta se poate vedea cel mai bine în detalii. Cei mai numeroşi cumpărători de carte nu provin din rândul elitei financiare, ceea ce nu înseamnă că se mulţumesc cu puţin, dimpotrivă, vorbim de un public care apreciază rafinamentul şi doreşte o experienţă de cea mai bună calitate, la cel mai bun preţ. Asta vom oferi şi în librăria deschisă în ansamblul Palas din Iaşi.” – Daniel Voinea, Manager Marketing şi Comunicare Cărtureşti

Amenajarea celor 500 de metri pătraţi a fost proiectată de biroul de arhitectură Square One, mizând pe un mobilier funcţional, cu linii fluide şi pure, puse în evidenţă de calităţile iluminatului. Oferta este binecunoscută publicului, incluzând cea mai bună ofertă de carte, muzică şi film disponibilă în România, la care se adaugă ceaiurile, accesoriile, papetaria şi decoraţiunile, multe dintre acestea în exclusivitate la Cărtureşti. De asemenea, va exista o ceainărie spaţioasă şi o zonă pentru copii, dotată cu cele mai frumoase cărţi de poveşti şi jucării.

Investiţia în noua librărie depăşeşte 250.000 de euro, iar cei doi acţionari, Nicoleta Iordan şi Şerban Radu, consideră că noul Cărtureşti reprezintă nu doar o investiţie materială, ci şi o dovadă de ataşament faţă de oraş şi publicul de carte ieşean.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.