09 Deschidere TURA 2 FINAL

O nouă librărie Cărturești s-a deschis în Buzău

Joi, 8 august, Cărturești a deschis porțile unei noi librării în afara capitalei, în Shopping City Buzău. Cărturești Buzău a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și lucruri frumoase pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: primii 1000 de clienți vor primi în librărie o carte cadou dintr-o selecție specială, iar primii 200 de cititori vor pleca acasă cu un magnet Cărturești în ediție limitată.

Noul Cărturești măsoară 150 de metri pătrați și găzduiește pe rafturi 10.000 de produse atent selecționate, printre care 6000 de titluri de carte în limba română, 1000 de titluri în limba engleză, peste 1000 de produse multimedia, boardgames, jocuri și jucării, dar și o selecție extinsă de ceaiuri, accesorii de ceai și cafea, obiecte de design, papetărie, suveniruri și gastronomie, inclusiv o ofertă de vinuri românești.

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov sau Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Deschiderea din Buzău face parte din planul Cărturești de a ajunge la prietenii din afara capitalei și de a propune includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut în librărie.
De aceea, duminică, pe 18 august, micii cititori sunt așteptați la două evenimente gândite pentru ei:

  • Dimineața de poveste cu actorul Cristi Martin,  fondator al Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie Buzău – Comic 7B.
  • Totul despre BD – atelier de bandă desenată cu autorul Mihai Grăjdeanu și jurnalista Mădălina Diaconu.

Datele de contact ale noii librării sunt:
Cărturești Buzău
Shopping City Buzău, Bulevardul Unirii 232, Buzău 120021
librarie.buzau@carturesti.net | +40 732 550 977
Program: Luni-Duminică | 10:00-22:00



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.