vitan_NL

O nouă librărie deschisă în capitală: Cărturești Vitan

O veste-cadou de Sărbători pentru cititori: joi, 12 decembrie, am deschis o nouă librărie în capitală, la primul etaj al București Mall. Cărturești Vitan ridică la 36 numărul librăriilor din portofoliul nostru. În plus, încheiem anul cu cea mai mare extindere a noastră de până acum: 11 noi librării au fost deschise în 2019, dintre care una în afara țării, la Chișinău.

Noua librărie este o continuare a eforturilor noastre de a ajunge mai aproape de cititori, deschizând în cartierele Bucureștiului spații prietenoase, care încurajează lectura și socializarea în jurul cărților și al obiectelor frumoase. Cărturești Vitan a fost gândit ca un spațiu în care iubitorii de povești, muzică și obiecte de design pot să petreacă ore întregi.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: 500 de magneți Cărturești în ediție limitată, cu mesajul “În această casă se citește” au fost pregătiți pentru primii cititori care trec pragul librăriei.  

Noul Cărturești măsoară 430 mp și găzduiește pe rafturi peste 22.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. 

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov, Oradea și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.