Book-Cover-Tee-vara-lui-2012-panoramica

Proiectul Book Cover Tee, la primul capitol

Când cineva citește o carte bună, îi cam vin idei.  Așa a început și proiectul “Book Cover Tee”. Inițiatorul este Noemi Revnic (definită pe net din punct de vedere profesional așa: Consultant PR, Și-a făcut debutul în online cu news despre expoziții în life&style pe site-ul Tabu, iar în prezent scrie numai pe blogul ei Plăcerile lui Noe și exclusiv pentru prieteni. I se mai spune și „Noemi connecting people”. Sursa: http://molecule-f.com/blog/blog/noemi-revnic-in-fashionable-berlin/ ).

Ea citea cartea „Cineva cu care să fugi de acasă”, de David Grossman, lectură care a determinat-o să le propună prietenilor ei să recreeze copertele cărților preferate. Și nu oricum, ci imprimate pe tricouri. Așa au apărut “cărțile purtabile”, cum le alintă Noemi.

Primul capitol reunește șase tricouri inspirate din cărți („Middle sex” a lui lui Jeffrey Eugenides; “Orlando” a Virginiei Woolf; “Accidentul” de Mihail Sebastian; “Dama de pica” a lui Aleksandr Puskin; “Portretul lui Dorian Gray” al lui Oscar Wilde; „Cineva cu care să fugi de acasă”, de David Grossman).

Ideea ne place pentru că pornește de la cărți marcante care devin mai mult decât tricouri: un statement fashionable cultural.

Îi dorim lui Noemi ca acest proiect să aibă atâtea capitole cât să duplicăm biblioteca în dulap!

Puteți găsi tricourile din „Book Cover Tee” și în Librăria Cărturești Verona.



There is 1 comment

Add yours
  1. dragosMTL

    Asteptam aceste tricouri si-n alte librarii “Carturesti” din tara… Se va-ntampla acest lucru in viitorul (mai mult sau mai putin) indepartat?


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.