amanole

Rățoiul Adalbert și Moș Nicolae

Duminică, 4 decembrie, ora 11:30, este ziua în care Rățoiul Adalbert se pregătește pentru Moș Nicolae. În această aventură din Cărturești Carusel, el este însoțit muzical de Alina Manole.  Călătorim, așadar, printre paginile acestei cărți cu personaje simpatice, unele pământene – frații lui Adalbert, sora lui cea verde-verde, Mama-Li și Câine-bun – și altele complet aeriene – Vultur și norii cu care poate vorbi rățoiul nostru: Nor-cel-Mic, Nor-cel-Ciudat, Nor-cel-Bătrân.

Despre eroul principal spunem așa: dacă la începutul poveștii rățoiul Adalbert nu vrea să iasă din Ou, pe măsură ce descoperă lumea va deveni din ce in ce mai evident că are un destin aparte: poate să vorbească cu Norii, gândește uneori cu voce tare și are o imaginație extraordinară, care îi dă curaj atunci când cei din jurul lui se trezesc într-o situație dificilă. Cheia aventurilor stă numai și numai în imaginația lui, care, deși știe prea puțin despre lumea reală, poate să inventeze soluții la orice problemă.

 
Dacă vrei să-i fii și tu aproape de Adalbert și prietenii lui, te așteptăm cu mail la inscrieri@carturesti.net. Sau cu un apel la 0732.003.051.
Repede, repede, că nu-i vreme de pierdut și Moșul e aproape!

amanole



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.