img_9784

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru Street Delivery

Imaginat de Alina Marinescu

Street Delivery – Leapșa! invită cartierele Bucureștiului să parcurgă orașul în joacă. Ediția din 2021 a evenimentului-manifest care cucerește străzile se concentrează pe copilărie, adolescență și recuperarea orașului.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Street Delivery și ajută-ne să ducem mesajul în cât mai multe orașe din România.

👉 Completează formularul online aici, iar apoi îl poți trimite prin poștă la administrația financiară, ori la adresa Fundației, sau îl depui online prin serviciul ANAF Spațiul Privat Virtual (instrucțiuni de utilizare aici).

🎡 Mai multe despre ediția acestui an, aici: https://street.delivery/

Fundația Cărturești reprezintă o comunitate culturală pornită din dragostea pentru lectură. Avem încredere în puterea cărților de a schimba, discret, vieți; în puterea muzicii și a filmelor de a schimba mentalități. Pentru că această comunitate a simțit nevoia de a-și recupera spațiul public în oraș, de a se întâlni, cunoaște și exprima liber, Fundația Cărturești a inițiat în 2006, la București, proiectul Street Delivery, un eveniment-manifest de arte și arhitectură pentru o calitate mai bună a vieții în oraș. Street Delivery a devenit în timp cel mai popular eveniment urban din România, peste 10 orașe solicitând până azi permisiunea de a prelua conceptul.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.