Poster_2018

Școlărești la Cărturești: târg de tot ce îți trebuie la școală

Școlărești la Cărturești Verona

Dacă vacanța vine cu trenul de Franța, hai să ne imaginăm că școala vine agale cu vaporașul sau cu bicicleta, cu bronz, un strop de nostalgie și cu povești de peste vară care să ne țină până la Crăciun. Facem acest exercițiu de imaginație chiar din mijlocul târgului nostru dedicat începutului de an școlar: Școlărești la Cărturești. De acum și până la final de septembrie, veți găsi în librării colțuri mai mici sau mai mari preocupate să vă facă întoarcerea la școală cât mai plăcută. Pentru că știm, să te întorci la clasă după vacanța mare nu-i cel mai grozav moment. Dar îl putem transforma împreună cu puțin de ajutor de la:

– cele mai cool ghiozdane: de la cele pentru supereroii la mate și română, la cele minimaliste, cu caracteristici anti-furt

– cele mai colorate penare: în formă de sticle de lapte, animale jucăușe sau teniși și în culori la modă

– creioane colorate, pixuri, radiere, brelocuri, capsatoare, rigle și carnete în toate formele și culorile, lunch box-uri pentru gustări delicioase

– caietele Momente. Notițe. Schițe ilustrate pentru ROD (cu gândul la școala ideală) de artiștii Andra Badea, Andrei Popa, Kadna, Paula Rusu și Ioana Șopov (și sunt la promoție 2+1 până pe 30 septembrie)

Și mai e ceva: știai că rechizitele cumpărate de tine ajută un copil din centrele de plasament să petreacă o zi la film/workshopuri/plimbări sau alte experiențe frumoase oferite de voluntarii Ajungem Mari? Împreună cu Ajungem Mari vom sponsoriza din vânzările Școlărești ieșirile creative pentru 200 de copii din centrele de plasament în perioada noiembrie-decembrie 2018.

În plus, pe toată perioada târgului ai reduceri* la achizițiile din selecția Școlărești la Cărturești:

10% la cumpărături de minimum 100 lei

15 % la cumpărături de minimum 150 lei

20 % la cumpărături de minimum 200 lei

 

* Reducerile nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții. Campanie valabilă în perioada 13 august-30 septembrie în limita stocului disponibil.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.