afis prof

Stimat Profesor,

Nu îi veți găsi numele în catalog, dar permiteți-i totuși elevului Cărturești să vă răpească din pauză pentru a vă încerca atenția cu această scrisoare.

Elevul Cărturești a beneficiat în numeroase rânduri de indicațiile, recomandările și sfaturile dvs.. I le-ați oferit în momente delicate, în care nevoia de informație, curiozitatea și -chiar dacă sună a clișeu, căldura nu permite evitarea acestei alegeri de cuvinte – setea de cunoaștere cereau să fie stinse. Mulțumită dumneavoastra. știm unde să căutăm cărțile care ne interesează nu numai pentru teme, teze și examene, dar și pentru vacanță sau pentru simpla plăcere a explorării de teritorii noi.

Nu e o noutate că trecem printr-o perioadă economică dificilă. Celor care lucrează pe terenurile mișcătoare ale cunoașterii le e cu atât mai greu să nu își afunde pasul sau să își plece privirea, de vreme ce roadele muncii lor sunt imateriale.

Elevul Cărturești are, în fine, bucuria să vă poată oferi la rândul lui ceva în schimbul anilor de atentă acompaniere. În lunile octombrie şi noiembrie, profesorii au parte de o reducere de 10% în toate librăriile elevului Cărturești şi de o invitaţie la ceai pentru două persoane. Din respect și admirație pentru munca dvs., dar și pentru că elevul Cărturești și colegii săi de clasă citesc mai mult pe timp de recesiune.

Vă așteptăm cu drag în noul an școlar.
Să citim împreună pentru vremuri mai bune!

 



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.