Studio Roof 5

Studio Roof, o invitaţie colorată la poveşti, acum în Cărtureşti

 

colaj studio roof 2Noi produse ne vor colora din această săptămâna librăriile! Vin toate de sub acoperișul Studio Roof, un brand care îmbină cartonul și poezia în nenumărate obiecte de decor: căsuțe de păpuși funky, cai colorați, libelule supradimensionate, păsări și copaci desprinși din povești.

Din carton presat sau din hârtie, figurinele și felicitările 3D de la Studio Roof îi invită la joacă și pe cei mici și pe cei mari. Dacă vă amintiți cu plăcere vremurile când pliați personaje din carton, acum e momentul să le retrăiți. Fiecare produs vine într-un pachet plat și poate fi asamblat ușor acasă. În cazul felicitărilor, puteți rearanja părțile componente după bunul plac și le puteți expune apoi în bibliotecă sau pe noptieră.

O dovadă că imaginația nu ține cont de vârstă, produsele Studio Roof sunt disponibile în librăriile Cărturești și online. Căutați-le la raft și spuneți-ne care sunt preferatele voastre!

colaj studio roof 1



There is 1 comment

Add yours
  1. Vrabete

    Mulţumesc pentru toate informările referitoare la activitatea editurii Cărtureşti, pe care le primesc în newsletter. Este o bucurie şi o mândrie pentru românul, care citeşte, să ştie că poate dialoga cu editorii, care îi oferă prilejul de a primi ” lumină de carte selectă”. Mulţumesc Doamnei Iulia Verbancu şi domnului Filip Standavid, ale căror voci şi prezentări le-am ascultat şi admirat la postul de radio Europfm. Când mă voi obişnui cu accesarea online, voi depăşi stadiul de cumpărătoare directă, din librării şi voi dialoga cu mai mult curaj. Mulţumesc.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.