afis-swords-s1e9-21.05-1

SWORDS – Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski – 21 mai, la Control Club

Ultimul episod SWORDS – Spoken Word Sessions din acest sezon aduce pe scenă doi performeri din Republica Moldova: Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 21 mai, de la ora 19:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

Biletele, în număr limitat, sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Facebook event

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Moni Stănilă (n. 1978) este o scriitoare din România/Moldova, autoare a mai multor cărți de proză și poezie. Grupaje de poezie i-au fost traduse în peste 10 țări și, recent, a câștigat premiul Radio România Cultural pentru poezie. Lucrează în Chișinău la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” și e redactor-șef la Editura Prut.

Alexandru Vakulovski (n. 1978) este un scriitor din Moldova/România, autor al mai multor cărți de proză și poezie. Grupaje de poezie, fragmente de proză, piese de teatru i-au fost traduse în peste 10 țări. Romanul său de debut, Pizdeț, a fost tradus într-o variantă inedită în limba maghiară. Lucrează în Chișinău la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” și la Editura Prut.

Iulian Morar este fondator Liveland, dar și creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

Cosmin Perța este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar.

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-swords-spoken-word-sessions-moni-stanila-alexandru-vakulovski) și în rețeaua partenerilor Eventbook.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.