tabara

Tabără urbană pentru copii

❗ Ce planuri ai pentru copilul tău în ultima săptămână de vacanță? Atelierul de Croit Imagini își reia activitățile de vacanță și pregătește o tabără urbană de dezvoltare personală prin ateliere creative. Din 29 august până în 2 septembrie, în mansarda Cărturești, de la 11:00 la 13:00.

🛎Participarea la program se realizează doar prin înscrierea prealabilă la adresa atelieruldecroitimagini@gmail.com, numărul de locuri fiind limitat.
Rezervarea locurilor este garantată după plata unui avans.
Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 – 12 ani, iar taxa de participare este de 400 de lei.

Detalii suplimentare – 0740 003 904.

Avem o săptămână plină de surprize și distracție în care copiii își vor încărca bateriile cu creativitate, improvizație, voie bună, încredere în sine și entuziasm! Profită de finalul vacanței de vară pentru a le oferi experiența unei săptămâni de autocunoaștere și provocări creative alături de Alisa Tarciniu, fotograf și coach, fondatoarea Atelierul de Croit Imagini.

Ce vom face:

🎨 exerciții de creativitate pentru identificarea abilităților și îmbunătățirea încrederii în forțele proprii

🎯ateliere de cunoaștere și dezvoltare personală – prin fotografie, scriere creativă, râs, etc.

📍învățăm să punem în practică pasiunile și calitățile noastre, conștientizăm limite și descoperim cum să le depășim

🧩învățăm să cooperăm cu cei de lângă noi și să avem încredere pentru a lucra în echipă – jocurile ce implică echipa vor fi nelipsite de la fiecare întâlnire

🪀jocuri în care identificăm valorile care ne definesc, să activăm creativitatea și spontaneitatea pentru a ne ajuta să ne adaptăm mai bine situațiilor noi sau neașteptate

🧠exerciții pentru dezvoltarea capacității de concentrare, a improvizației sau a memoriei


Motive să îi propui copilului tău să participe: dezvoltarea imaginației prin jocuri și exerciții individuale și de grup; creșterea gradului de încredere în sine prin autocunoaștere și activități creative.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.