ceas in noapte

TEDxBucharest 2012

Pe data de 16 Noiembrie ne revedem la Palatul Parlamentului, pentru cea de-a patra editie a TEDxBucharest, „Driven by meaning”. O locație nouă, o lista de speakeri excepționali, activități și oportunități inedite de networking. Un singur lucru nu schimbăm la TEDxBucharest. Atmosfera electrizantă, încărcată de energia a peste 1000 de participanți care se întrec care mai de care să răspândească idei și emoții valoroase.

Profită de ultimele zile de înscriere și înregistrează-te împreună cu colegii și prietenii pentru cel mai inspirațional eveniment al anului.

Ce v-am pregătit?

TEDxBucharest 2012 va avea loc pe data de 16 Noiembrie, vineri, între orele 9:00 și 20:00 și va include 4 sesiuni de discursuri  intercalate de pauze pentru prânz și coffee break. Prietenii și partenerii TEDxBucharest au pregătit în aceste pauze acțiuni creative și energizante de cunoaștere, socializare și networking.

Sesiunile și speakerii din acest an:

Sesiunea 1 „Breaking barriers”: Adrian Lobontiu, Krishan George, Andrei Tudose, Benoit Montreuil, Marcus Orlovsky.

Sesiunea 2 „Profiling the future”: Florin Paun, Chris Worman, Pierre Bortnowski,  Andrei Pogonaru, Irina Bogdan, Tudor Cosmatu & Andrei Raducanu

Sesiunea 3 „Shifting paradigms”: Alexandrina Hristov, Nick Thorpe,Oana Raluca Ghiocel, Anca Echim & Cristiana Ionescu, Ionut Florea & Ana Hogas

Sesiunea 4 „Ouside and beneath”: Tom Andreassen, Paul Dicu, Teo, Aurora Simionescu

Te așteptăm să împărtășești experiența acestor sesiuni împreună cu noi. Rezervă-ți ziua de 16 Noiembrie pentru cel mai impresionant eveniment al anului 2012, dacă vrei, o zi intensivă de tratament și recreere pentru creier și suflet.

Despre TEDxBucharest

În spiritul “idei care merită împărtășite”, TED a creat TEDx. TEDx este o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care să împărtășească o experiență tip TED. TEDxBucharest  va avea loc in acest an Vineri, 16 noiembrie, cu un line-up de 20 de vorbitori  si o comunitate de peste 800 de leaderi din domenii diverse.

Despre TED

TED este o organizație non profit devotată ideilor care merită împărtășite. A început acum 25 de ani ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual  invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute. Discursurile lor pot fi apoi accesate gratuit pe TED.com. Printre vorbitorii TED se numără și Bill Gates, Al Gore, Gane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Phillipe Stark, Ngozi Okonjo-Iweala.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.