CARTURESTI_Baneasa

Trei noi librării Cărtureşti deschise până în octombrie

CARTURESTI_BaneasaDin toamnă, Cărtureşti îşi aşteaptă cititorii cu trei noi librării, deschise în zona de nord a capitalei şi în Ploieşti. Înfiinţat în 2000, lanţul Cărtureşti ajunge astfel în 2013 la 16 librării-concept, dedicate unei noi experienţe de cumpărare a cărţii şi produselor culturale.
În Bucureşti, Cărtureşti va fi prezent din septembrie în Băneasa Shopping City şi  din octombrie în Promenada Mall Floreasca. Situate într-o zonă privilegiată pe harta consumului din capitală, cele două centre comerciale pot atrage în librărie publicul aflat în căutarea unor alternative culturale de petrecere a timpului.

 

Deschiderea Cărtureștiului în zona de nord a capitalei a fost doar o chestiune de timp, ținînd cont de numeroasele solicitări primite din partea clienților, dar este și o mare provocare pentru noi. În București, imaginea Cărturești este asociată iconic cu spațiul din Arthur Verona, compus din două imobile vechi, cu o amenajare care pune în valoare această moștenire arhitecturală; atașamentul cititorilor față de atomosfera de aici este binecunoscut. Noile deschideri vin însă cu un suflu nou, un design experimental, o imagine diferită.
(Daniel Voinea, Manager Comunicare, Cărtureşti)

În Ploieşti, librăria Cărtureşti va fi găzduită de AFI Palace Mall, care se va deschide la începutul lunii octombrie.

Deschiderea celor trei librării reprezintă o investiţie de aproape un milion de euro în piaţa de carte din România şi este un semn al încrederii Cărtureşti în publicul pasionat de lectură şi produse culturale de calitate.

Fiecare librărie Cărtureşti este gândită şi construită în jurul comunităţii căreia i se adresează. De aceea fiecare spaţiu este abordat diferit, prin soluţii inovatoare de amenajare şi printr-o selecţie atentă a ofertei. Pentru deschiderea celor trei librării, Cărtureşti a lucrat cu biroul de arhitectură Square One, care a semnat şi amenajarea librăriilor Cărtureşti din AFI Palace Cotroceni, din Iaşi şi din Constanţa.

Vom reveni cu detalii suplimentare despre date și evenimentele de deschidere.
CARTURESTI_Baneasa_1



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.