MV5BZGQ5Zjc5ZjEtNGE4ZC00NTM4LWJiNWEtOWYxNzc0NjU5ZmMyXkEyXkFqcGdeQXVyMjQ3NzUxOTM@._V1_SY1000_CR0,0,749,1000_AL_

Une vie violente și Le Fidèle: un thriller politic și un film de acțiune cu Adèle Exarchopoulos

Curse de mașini, afaceri de familie, jafuri, oameni obișnuiți, personaje seducătoare, secrete periculoase, extremism politic, libertate, scenarii inspirate din întâmplări reale. În august, INDEPENDENŢA FILM aduce în cinematografe un thriller politic despre zbuciumata istorie recentă a insulei Corsica și un film de acțiune cu Adèle Exarchopoulos: O viață violentă / Une vie violente, un film de Thierry de Peretti, care va intra în cinematografe din 10 august, și Le Fidèle / Jafuri, mașini și fidelitate fără limite, în regia lui Michaël R. Roskam, pe ecrane din 31 august.

Le Fidèle / Jafuri, mașini și fidelitate fără limite îi are în distribuție pe Adèle Exarchopoulos, cea mai tânără actriță premiată cu Palme d’Or, pentru rolul principal din La vie d’Adèle (2013), alături de Matthias Schoenaerts, distins în 2013 cu Premiul César pentru Cel mai bun actor.

O viață violentă / Une vie violente, un thriller politic despre zbuciumata istorie recentă a insulei Corsica, va intra în cinematografe din 10 august, distribuit de Independența Film. Cu o poveste inspirată din întâmplări reale, O viață violentă Une vie violente a fost proiectat în premieră în cadrul Săptămânii Criticii la Cannes, în 2017.

Filmul îi are în distribuție pe Jean Michelangeli, Henri-Noël Tabary, Cédric Appietto, Marie-Pierre Nouveau și Délia Sepulcre-Nativi.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.