carturesti-2020-tazz-vizual_foto_1

Universul Cărturești mai repede la tine acasă, prin serviciul Tazz by Emag

✨ De câteva luni, librăriile Cărturești din câteva orașe au extins plaja de servicii oferite clienților, în contextul pandemiei care ne-a schimbat viața și ne-a forțat pe toți să găsim soluții și să ne adaptăm la noua realitate. Deși suntem în continuare de părere că în relația cu clienții noștri cel mai mult contează experiența pe care reușim să o construim pentru ei în librărie, iar librăria va rămâne pentru noi mereu acasă, am considerat că e necesar să oferim o alternativă acelora care sunt mai precauți și preferă să rămână acasă, dar care își doresc în continuare să aibă acces la universul Cărturești.

🏡 Astfel, pentru clienții care preferă să rămână acasă, am gândit o colaborare cu prietenii de la Tazz by Emag. Ei ne ajută să îți livrăm o parte din librăriile Cărturești de la tine din oraș direct acasă, fără ca tu să trebuiască să vii în vizită (deși ne-ar plăcea!). 

🏙️ Serviciul de livrare prin Tazz by Emag este disponibil în câteva orașe mari din țară: București, Timișoara, Cluj, Iași, Brașov și Sibiu. Cum funcționează? Tu îți descarci aplicația @tazzbyemag, dai scroll până găsești cel mai apropiat Cărturești de la tine din oraș, și deschizi catalogul nostru de produse. Poți alege din sute de cărți și obiecte care îți fac viața mai frumoasă, pe care noi le-am selectat și adaptat la cerințele publicului nostru. Tu îți pregătești coșul de cumpărături, plătești direct în aplicație și… gata! De restul ne ocupăm noi și curierii Tazz.  Librarii noștri primesc comanda ta, caută produsele pe care ți le dorești, le împachetează de cadou dacă preferi, iar apoi le predau curierilor Tazz.  Curierii preiau comanda și se îndreaptă către tine! În condiții de trafic rezonabil, coletul tău va sosi chiar înainte de ora fixată. ⏰

Ne bucurăm să îți oferim posibilitatea de a accesa librăria preferată prin intermediul serviciilor de curierat oferite de tazz, întrucât știm ce important este să rămânem cu toții în siguranță acasă, să avem grijă de noi și cei apropiați nouă.

📚 Noi ne angajăm să îți livrăm o parte din farmecul Cărturești direct în siguranța și confortul tău de acasă, însă vrem să știi că așteptăm cu nerăbdare momentul când te vei reîntoarce în atmosfera de poveste a librăriei, care pentru noi va fi mereu acasă.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.