Vieti Duble Afis

VIEȚI DUBLE, o comedie inteligentă cu Juliette Binoche, din 19 iulie pe ecrane

VIEȚI DUBLE (DOUBLES VIES), cel mai recent film al regizorului francez Olivier Assayas, cu Juliette Binoche, Guillaume Canet și Vincent Macaigne în rolurile principale, se lansează în cinematografele din România începând cu 19 iulie, după ce a fost proiectat în premieră națională la TIFF. Filmul va avea și o avanpremieră la București, pe 17 iulie, la Cinema Elvire Popesco, de la ora 20:30.

Amplasat în lumea artistică a Parisului contemporan, VIEȚI DUBLE se învârte în jurul unui scriitor controversat (Vincent Macaigne) care estompează granița dintre realitate și ficțiune atunci când folosește propriile aventuri amoroase drept materie primă pentru noul său roman de senzație. Editorul lui (Guillaume Canet) are dubii despre succesul unui astfel de demers literar, în contextul dificil al adaptării pieței de carte la era digitală. Însă soția editorului, o actriță a cărei carieră pare împotmolită într-un serial TV polițist (Juliette Binoche), are un motiv special să-și contrazică bărbatul, mai ales când persoana la care acesta apelează pentru a-i adapta editura la noile trenduri tehnologice și sociale este o tânără atrăgătoare.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ef3EDYDZoj0

„Digitalizarea lumii noastre și reconfigurarea ei în algoritmi este vectorul modern al unei schimbări care ne tulbură și ne copleșește. Economia digitală încalcă reguli și deseori legi. Mai mult, pune sub semnul întrebării ceea ce era solid și credeam că ni se cuvine în societate. Cu toate acestea, se poate dizolva la cel mai mic contact.
VIEȚI DUBLE nu încearcă să analizeze resorturile acestei economii, ci mai degrabă să observe cum întrebările respective ne zdruncină, la nivel personal, emoțional și, uneori, umoristic”, spune regizorul Olivier Assayas, care semnează și scenariul.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.