wombo-credit-sara-collins-1

Wombo (US) – live la Control Club

Indie rockerii americani Wombo vor concerta pentru prima dată la București – sâmbătă, 20 mai, la Control Club. Trupa se află într-un turneu european pentru promovarea celui mai recent album, Fairy Rust.

În deschidere : eroii locali PLANT

PLANT

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook.

Originari din Louisville, Kentucky, Wombo sunt: Sydney Chadwick, Cameron Lowe și Joel Taylor.

Fairy Rust, cel de-al treilea album Wombo, lansat anul trecut de label-ul Fire Talk, este o colecție de 12 piese guitar rock cu accente psihedelice și momente downtempo, puternic influențat de basmele Fraților Grimm și ale lui Hans Christian Anderson, care împletesc supranaturalul cu situațiile banale, de zi cu zi.

Sound-ul Wombo reunește influențe din sfera celor mai apreciați artiști ai secolului XX: liniile melodice de bas aduc aminte de pionierii post-punk Joy Division, în timp ce chitările sunt un omagiu adus idolilor Pixies, iar sintetizatoarele și melodicitatea duc cu gândul la popularitatea radio marca The Cure.

The Louisville indie rock trio takes a gloomy, fantastical turn on its third album – Pitchfork

Wombo’s simple structures create a volatility that gives “Fairy Rust” its charm – Pop Matters

https://womborocks.bandcamp.com

Wombo – Slab (video): https://youtu.be/GZLwYvqbX2g

Trio-ul post-punk bucureștean PLANT activează pe scena underground locală din 2021. Trupa formată din Sergiu Frățilă, Dan Gugiu și Teodor Șindrilaru a lansat recent EP-ul de debut, DEMOS.

PLANT – Mai mult (video): https://youtu.be/pmMYY9cdmDE

Concertul Wombo de la București este organizat de Control Club cu sprijinul OneDay. Program: 19:00 – acces / 20:00 – PLANT live / 20:50 – Wombo live

Biletele, în valoare de 50 de lei, sunt disponibile online pe Eventbook.ro (https://eventbook.ro/music/bilete-wombo-control-club) și în rețeaua partenerilor Eventbook.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.