91117753_10158304625616385_5847847176096448512_o

Ziua Internațională a Teatrului. Recomandări

Foto: Teatrul Odeon

Dacă anul 2020 nu ne-a putut răpi bucuria cititului, ba poate că, dimpotrivă, pe unii ne-a adus și mai aproape de lectură, oferindu-ne timpul pe care nu-l găseam înainte, în privința teatrului lucrurile n-au stat la fel. 

Condițiile impuse de pandemie nu ne-au mai permis apropierea nemijlocită de teatru, sălile au fost închise în cea mai mare parte timp, spectacolele de teatru au suferit, împreună cu regizori, actori și toată echipa care susținea punerea în scenă a pieselor atât de dragi nouă. 

Au existat cu toate astea, posibilități de a rămâne conectați la teatru și de a ne bucura de munca actorilor și regizorilor și mai jos găsiți câteva dintre recomandările noastre de platforme și spectacole online:

💚 Streamerse este o platformă de streaming live și on-demand: 

Spectacole înregistrate: Oscar și Tanti Roz, Masculin-Feminin, Să vorbesc cu tine, All inclusive, Noi 4, Peretele

LiveÎMPREUNĂ G53

  • Campanie de strângere de fonduri pentru Grivița 53 – VINDEM CĂRĂMIZI. CONSTRUIM UN TEATRU, prima acțiune civică pentru un teatru construit de la zero după 75 de ani.

7 dintr-o lovitură

💚 E-Theatrum e o platformă digitală de teatru pe care sunt listate spectacole de teatru, peste 200 de video povești pentru copii, interpretate de actori profesioniști ca Victor Rebengiuc, Rodica Popescu Bitănescu și mulți alții. 

💚 Platforma Art Raiffeisen. Teatru. Stagiunea virtuală – serie de proiecte teatrale înregistrate, urmând ca platforma să găzduiască și spectacole live 

Piese de văzut:

N(AUM)

Cuvintele dintre mine și tine. Întâlnirile Oanei Pellea

💚 Unteatru CinematicPrima platformă de teatru independent din România. 

💚 Teatru VR – Spectacole: Zbor deasupra unui cuib de cuci 

💚 Teatru Odeon transmite online (gratuit) filmul Theatre insights (Perspective teatrale), povești din Fabulamundi, o producție PAV, în colaborare cu Kublai Film

💚 Teatru Bulandra – spectacol live stream

‘După D’ale ” – Regia și adaptarea Cornel Scripcaru după ”D’ale carnavalului” de I.L. Caragiale

💚 Centru de Teatru Educațional Replika

💚 REACTOR de creație și experiment -Cluj




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.