Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Markerele Chameleon sunt singurele markere din lume care își schimbă culoarea pe măsură ce trasezi linia. Datorită sistemului lor inovativ, într-un singur marker regăsești întreg spectrul culorii - de la cel mai deschis la cel mai închis ton. Practic, un singur marker Chameleon va obține rezultate care, de obicei, necesită multiple instrumente. Fie că ești specialist în arte plastice, fie că ești amator, acum poți crea foarte simplu degradeuri frumoase, efecte 3D și tranziții subtile de culoare. De asemenea, poți adăuga elemente de lumină, adâncime, umbre și gradații.

   Îți poți completa colecția de markere Chameleon cu seturi de Nuanțatoare Chameleon cu ajutorul cărora poți combina mai multe culori între ele pentru a crea tranziții incredibile într-o singură linie. Finelinerele Chameleon sunt instrumente perfecte pentru caligrafie sau pentru creare de contururi iar prin simplul schimb al capacelor poți trece prin 3 sau 4 culori diferite fără sa ridici vârful de pe hârtie!

   Markerele Chameleon sunt de calitate profesională cu cerneală pe bază de alcool, sunt durabile, reîncărcabile și vârfurile pot fi înlocuite. Sunt permanente pe majoritatea suprafețelor (inclusiv textile, sticlă, plastic și lemn) și compatibile cu alte cerneluri si instrumente de scris pe baza de alcool.

   Chameleon Pens

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.