Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   De 1 iunie, vom sărbători cu toții Ziua Copilului, motiv pentru care call center-ul și procesarea comenzilor vor fi închise. Comenzile plasate în perioada 29 mai, ora 15 - 1 iunie vor fi procesate și trimise începând cu 2 iunie. #MergemMaiDeparteCartecuCarte

   Istoria Moleskine

   Moleskine nu este un simplu brand de papetarie, este urmarea legendei caietului iconic folosit de secole de artisti si autori. Era caietul lui Van Gogh, Picasso sau Hemingway, preferat pentru anonimitatea copertii negre invelite in piele, minimalismul functional al elasticului de inchidere si al buzunarului interior; o sobrietate care deghiza bogatia imaginatiei continute in acele pagini.

   In prezent, brandul Moleskine continua traditia caietelor negre dar si mareste familia cu produse tangentiale precum instrumente de scris, genti si accesorii pentru cititori, toate pastrand etosul original de a crea obiecte de calitate folosind metode atat artizanale cat si industriale. Adaptate rigorilor secolului 21, caietele nu mai sunt invelite in piele, ci in materiale ecologice, hartia provine din surse sustenabile care adera la standardele FSC (pentru protejarea padurilor) fara a fi prelucrata cu acizi, si o mare parte din produse pot fi reciclate sau refolosite in alt scop.

   Recent Moleskine a introdus gama de agende „PRO Collection”, care impreuna cu geanta Messenger Clasica, se preteaza perfect pentru organizarea zilelor aglomerate ale oamenilor de afaceri. Design-ul gentii clasice Messenger aminteste de cel al caietelului Moleskine: construita din piele neagra si inchisa cu un elastic lat negru, ascunde un acordeon de compartimente.

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.