Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      10 pasi pentru a deveni un parinte (aproape) perfect

      10 pasi pentru a deveni un parinte (aproape) perfect

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      208
      Traducatori:
      ISBN:
      9786064002648
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Laudele în exces față de copilul ”special” sau ”extraordinar”, acceptarea replicilor sale obraznice ca semne de ”inteligență” sau graba de a-i rezolva de îndată orice mică problemă – toate acestea îi vor face rău copilului ajuns la vârsta adultă, atrage atenția pediatra americană Mary Ellen Renna. Dar ce-ai putea face, în schimb, pentru a-i asigura celui mic instrumentele necesare pentru a se descurca în viață? De-a lungul celor 10 pași dedicați parentajului ”aproape perfect”, cartea îi învață pe părinții din ziua de azi cum să-și recâștige autoritatea, cum să fie ”profesori” și nu ”prieteni” ai celor mici, precum și în ce fel să-și învețe copii că un comportament inadecvat va avea întotdeauna consecințe. Lăsați copiii să greșească, pentru a învăța cum să rezolve situațiile-problemă, aveți grijă ce fel de exemplu personal sunteți pentru ei și nu-i obligați să urmeze acea carieră pe care de fapt voi v-ați fi dorit-o – iată doar o parte dintre lucrurile pe care le poate face un părinte pentru a asigura un viitor fericit copilului său.

      Mary Ellen Renna, medic pediatru în Jericho (New York), a mai scris cărți dedicate nutriției sănătoase în primii ani de viață, respectiv miturilor privind sănătatea copiilor.

      Media

      "Scrisă de un pediatru cu experiență, cartea de față își propune să ofere sfaturi părinților pentru a-și înțelege mai bine copiii și, în același timp, să-i ajute să fie mai puțin stresați de această responsabilitate majoră care este, în timpurile moderne, creșterea copiilor. Părinții sunt încurajați să-și lase copii să greșească, să nu mai încerce să le controleze toate aspectele vieții (dar continuând, în același timp, să-i îndrume și să fie pentru ei un model de urmat), să nu le ofere copiilor tot ce vor (în ideea că așa își arată dragostea), să nu-și mai proiecteze vechile lor dorințe de copil în viața propriului copil, ci, mai degrabă să-i respecte ca indivizi și să-i ajute să-și descopere propriul drum în viață și propria individualitate." Laura Câlțea

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.