Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Baietelul de 1000 de ani

      Baietelul de 1000 de ani

      7.0 / 10 ( 2 voturi)
      Varsta recomandata:
      8-10 ani, 10-12 ani
      Ilustator coperta:
      Vali Petridean
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      416
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786069800560
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      3900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O carte despre prietenie și cum să-ți găsești locul în lume

      Sunt povești despre oameni care își doresc să trăiască pentru totdeauna.

      Aceasta nu e una dintre ele.

      Alfie Monk e un adolescent obișnuit – numai că are 1000 de ani și își aduce aminte perfect ultima invazie a Angliei de către vikingi. Nimeni nu-l crede și, aparent, nimeni nu-l înțelege. Atunci când întreaga lume a lui Alfie se prăbușește în foc, el găsește forța de a se îmbarca într-o misiune uluitoare, care îl va purta într-o aventură incredibilă și îi va îndeplini cele mai mari dorințe: să-și facă prieteni și să se simtă la fel ca un băiat obișnuit.

      „Are toate ingredientele unei cărți grozave: copii curajoși, aventuri incredibile și mult suspans. Plină de umor și de emoție!” Abi Elphinstone

      „Fermecătoare și spumoasă! Povestea unică și plină de speranță a unui băiețel cu vârsta de 1000 de ani, dar cu inima tânără.” Peter Bunzl

      Despre Cititrol:

      A mai pomenit cineva un trol care citește? Nu până astăzi. Editura Vellant vi-l prezintă, în zgomot de tobe și de nări înfundate suflate cu putere, pe Cititrol, o creatură ursuză și chiar supărăcioasă, dacă nu primește cel puțin o data pe lună o carte pe care s-o devoreze. Preferatele lui sunt romanele pentru copii de 8-12 ani, despre prietenie și curaj, cu personaje diferite, cu puteri nebănuite, care se descurcă în situații în care și zece adulți s-ar da bătuți.

      Dacă dă peste o asemenea carte, Cititrol devine prietenos și absolut adorabil, cel puțin pentru o vreme. Înainte să dea ultima pagină, următoarea carte din colecția lui trebuie să fie gata – și cel puțin la fel de palpitantă!

      Despre autor:

      Ross Welford a debutat în 2016, cu cartea Time Travelling with a Hamster, care a devenit bestseller imediat după publicare și a fost nominalizată la 21 de premii internaționale. Un an mai târziu, a fost urmată de What Not to Do If You Turn Invisible, iar în 2018 a urmat The 1,000 Year Old Boy (Băiețelul de 1000 de ani), primită călduros de critică și social media. Cea mai recentă carte a sa este The Dog Who Saved the World (2019), o aventură plină de suspans. Înainte să devină scriitor full-time, Ross a fost producător de televiziune și jurnalist. Trăiește la Londra, împreună cu soția, copiii, un border-collie, un hamster și câțiva pești tropicali.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.