Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Barca

      Barca

      Crearea celei mai mari echipe din lume
      8.4 / 10 ( 18 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Nr. pagini:
      328
      Colectie:
      Ilustratori:
      ISBN:
      2000000472041
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Calitatea fotbalului jucat pe teren, consecvenţa jocului şi uimitoarele sale victorii din La Liga şi Liga Campionilor i-au consolidat Barcelonei statutul de super-putere a fotbalului mondial. Unii o consideră cea mai mare echipă a lumii iar alţii îndrăznesc chiar să o numească cea mai bună echipă de fotbal din istorie.

      Pe parcursul celor 10 ani de carieră în care s-a dedicat fotbalului spaniol, Graham Hunter şi-a privit echipa de suflet – Barcelona – evoluând din ce în ce mai bine, crescând din ce în ce mai mult. Cunoştinţele sale, numeroasele poveşti din spatele scenei pe care le-a adunat direct de la sursă, întâmplările la care a asistat de-a lungul timpului sunt neegalate în lumea comentatorilor sportivi.

      În Barça. Crearea celei mai mari echipe din lume, Graham Hunter ne însoţeşte într-o călătorie fără precedent pe terenul, în vestiarul şi în culisele nedezvăluite până acum ale acestei forţe a sportului şi marketingului mondial care este FC Barcelona.

      “Poate ar fi trebuit să numesc această carte ‘Cea mai bună echipă a tuturor timpurilor’ dar ce rost ar fi avut? Există deja nume importante în fotbal care susţin asta. Opinia mea contează mai puţin decât a lor și în plus, sarcina mea este aceea de a prezenta maniera în care această echipă, sub conducerea unui om excepţional, Pep Guardiola, a demonstrat că este cea mai bună din lume […]” mǎrturiseşte autorul.

      Nǎscut în Aberdeen şi suporter de o viaţǎ al clubului cu acelaşi nume, Graham Hunter a fǎcut primul pelerinaj în tainele fotbalului spaniol odatǎ cu World Cup 1982. Cariera lui de redactor şi comentator radio dedicat fotbalului a început în ultima parte a anilor ’80 şi s-a dezvoltat prin colaborǎri cu Sunday Times, The Daily Mail, The Sunday Herald, BBC Radio 5, Talksport şi ESPN SUA. Graham este corespondent UEFA şi a fost producǎtorul emisiunii FIFA TV la Campionatul Mondial din 2010.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.