Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Bob Honey care face si drege
      Bob Honey care face si drege
      Bob Honey care face si drege
      Bob Honey care face si drege
      Bob Honey care face si drege
      Bob Honey care face si drege
      Bob Honey care face si drege

      Bob Honey care face si drege

      5.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      208
      Traducatori:
      Original Title:
      Bob Honey Who Just Do Stuff
      ISBN:
      9789734681341
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      2995
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Bob Honey e un american divorţat, de vîrsta a doua, care se pricepe la o mulţime de lucruri, de la curăţarea foselor septice, domeniu în care încearcă să-şi extindă afacerea în afara Americii, pînă la explozibili făcuţi în casă. Însă, în 2003, o întîlnire întîmplătoare în Bagdadul devastat de război îl face să devină asasin plătit, mai exact, asasin de bătrîni. Pe parcursul noii sale cariere, Bob Honey „face şi drege”: execută misiuni, inventează ritualuri şi, la un moment dat, se îndrăgosteşte de o tînără cu perucă, bolnavă de alopecie, fără să ştie că propria lui viaţă e în pericol. Dincolo de intriga trăsnită şi plină de întorsături neaşteptate, Bob Honey care face şi drege este o acută satiră socială, Sean Penn descriind societatea americană contemporană într-o cheie distopică. Romanul său este încărcat de aluzii politice şi diatribe la adresa unei lumi distorsionate ficţional tocmai pentru a dezvălui o realitate profund îngrijorătoare.

      „Comic, coşmaresc, fremătînd de viaţă... Bob Honey este un erou al vremurilor noastre şi-al epocii Trump, reflectat în oglinda crăpată a scriiturii lui Penn.” (Paul Theroux)

      „O carte cuceritor de ciudată... Penn îşi stabileşte un obiectiv ambiţios, iar reuşita lui este una spectaculoasă. Bob e un personaj minunat, genul de ins de la care nu-ţi mai poţi lua ochii... şi partea aceasta din carte are un farmec aproape incomensurabil.” (Booklist)

      „Am bănuiala că lui Thomas Pynchon şi Hunter S. Thompson le-ar plăcea teribil această carte.” (Salman Rushdie)

      Sean Penn (n. 1960) este un celebru actor, regizor şi prozator american. Născut în California, la Santa Monica, a studiat la liceul local şi foarte devreme şi-a făcut debutul în cinematografie. A lucrat ca actor, scenarist, producător şi regizor, fiind implicat în peste o sută de producţii de teatru şi film. În lunga sa activitate, a obţinut de două ori premiul Oscar pentru rolurile din Misterele fluviului (2003) şi Milk (2008) şi a mai fost nominalizat de cîteva ori pentru rolurile jucate în alte filme. Sean Penn s-a implicat activ şi în viaţa socială şi politică a Statelor Unite. Critic dur al preşedintelui George W. Bush şi, mai apoi, al preşedintelui Donald Trump, a publicat o serie de texte jurnalistice în San Francisco Chronicle, The Nation şi The Huffington Post. A debutat ca prozator în 2018, cu romanul Bob Honey Who Just Do Stuff (Bob Honey care face şi drege). În 2019 i-a apărut al doilea roman, intitulat Bob Honey Sings Jimmy Crack Corn.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.