Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Bulletproof. Cartea de bucate

      Bulletproof. Cartea de bucate

      6.8 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      256
      ISBN:
      9786069133538
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Bulletproof. Cartea de bucate / Bulletproof: The Cookbook de Dave Asprey furnizează tuturor celor interesați de felul cum arată, dar și de felul cum se simt, 125 de rețete delicioase și totodată dietetice, pentru a scădea în greutate câte jumătate de kilogram pe zi, pentru a avea mai multă energie și a-ți crește masa musculară, dar și pentru a scăpa de poftele alimentare. Cartea reprezintă totodată și un valoros ghid de nutriție, autorul oferind sfaturi utile referitoare la tipurile de alimente pe care ar trebui să le consumi pentru a te simți mai sănătos și mai energic, dar și o serie de ponturi și tehnici de preparare a alimentelor.

      Dacă Bulletproof îți sună cunoscut înseamnă că ești deja familiarizat cu dieta cu același nume. Dieta Bulletproof garantează pierderea a jumătate de kilogram pe zi și se bazează pe biohacking descris ca fiind o modalitate de a interveni experimental asupra propriului organism pentru a prelua controlul asupra proceselor fiziologice, asemenea hackerilor, un fel de abordare a biologiei pe cont propriu, de regulă prin exploatarea materialului genetic și a funcțiilor organismului.

      A mânca în stil Bulletproof înseamnă să găsești alimentele potrivite și să le prepari într-un mod care să te facă să debordezi de energie. Eu recomand un amestec de multe grăsimi, proteine cu moderație și tone de legume, folosind ingrediente care nu vor provoca pofte alimentare. (Dave Asprey).

      Preparând și consumând alimente după rețetele din Cartea de bucate Bulletproof, autorul garantează că:

      • Vei scădea în greutate fără foame sau pofte;

      • Vei constata o îmbunătățire a performanței creierului tău;

      • Îți vei crește nivelul de energie;

      • Îți vei crește masa musculară;

      • Îți vei accelera metabolismul;

      • Vei fi mai sănătos și mai viguros.


      Dave Asprey este autorul volumului Dieta Bulletproof, creatorul cafelei Bulletproof, preparate cu unt și proprietarul extrem de popularului restaurant Bulletproof Coffee Shop din Los Angeles. El este totodată „Părintele Biohacking-ului”, gazda premiată a show-ului radio de succes Bulletproof Radio Show, cu peste 16 milioane de download-uri pe iTunes și fondatorul conceptului Bulletproof 360.

      Întregul univers Bulletproof este rezultatul propriei experiențe de viață a lui Dave Asprey, care, la 25 de ani era un antreprenor multimilionar din Silicon Valley, cântărind în jur de 136 de kilograme. Luând decizia că merită ceva mai mult, și-a petrecut următoarele două decenii și jumătate din viață străbătând lumea din Tibet până în Anzi, în căutarea unor modalități de a se bucura și de a beneficia de întregul său potențial uman. Devenind în cele din urmă o ființă umană ultra-performantă, a realizat că experiența și cunoștințele pe care le-a acumulat erau prea valoroase pentru a nu le împărtăși cu restul lumii.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.