Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Caderea din timp

      Caderea din timp

      8.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      200
      ISBN:
      2000000814896
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      David Grossman este autorul bestsellerului Pina la capatul pamintului, roman distins in 2009 cu premiul Albatross, acordat de Fundatia Günter Grass din Germania, si in 2011 cu premiile Medicis Etranger si JQ Wingate.

      Cartea lui David Grossman, Caderea din timp, este un amplu si tulburator poem „pe mai multe voci”.

      Se spune ca timpul vindeca ranile, dar unele rani nu se vindeca niciodata. Unul dintre eroii cartii pleaca in cautarea a ceea ce a pierdut, sperind sa regaseasca acel ceva acolo, undeva, in afara timpului. Lunga pribegie „dincolo” este, pentru autorul cartii, prilejul unei rascolitoare meditatii asupra vietii si a mortii si o ravasitoare marturie de iubire parinteasca. Cartea este un recviem strabatut de credinta in fortele nesecate ale vietii si ale caldurii omenesti adevarate.

      „Povestea pe care o scriu e o alta casa a mea, desi uneori dureaza doi sau trei ani pina devine intr-adevar o casa. Cind am o poveste, cind stiu firea si limbajul fiecarui personaj, nu ma simt niciodata singur. Uneori mai scriu si cite o carte relaxanta, dar iau literatura in serios. Aici ai de-a face cu explozibili. Poti schimba viata unui cititor; poti schimba – ba chiar cred ca ar trebui sa schimbi – pina si viata ta.” (David Grossman)

      „Caderea din timp nu este un volum autobiografic si nici nu se petrece in Israel. Insa, pentru a-l scrie, autorul a fost nevoit sa exploreze abisul profund al propriilor sale sentimente.” (The Guardian)

      „David Grossman are talentul de a se uita in sufletul unui om si de a gasi acolo esenta irepetabila a umanitatii.” (Nicole Krauss)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.