Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cartea Chakrelor

      Cartea Chakrelor

      7.3 / 10 ( 8 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      272
      ISBN:
      9786063325953
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de constientizare de sine. Cartile din seria "OSHO" prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante probleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane.

      "Primele trei chakre au legatura cu mancarea, cu banii, cu puterea, cu dominarea, cu sexul. Cea de-a patra este chakra anahata - chakra inimii, lotusul inimii, chakra iubirii. Iubirea este puntea dintre animalic si divin. Al cincilea centru este vishuddha, al saselea este ajna, al saptelea este sahasrara. Iar odata ce ai ajuns la cel de-al saptelea centru, sahasrara, ai ajuns la samadhi: ai ajuns acasa. Nu trebuie sa negi vreunele dintre chakre, caci o chakra care a fost negata nu-ti va permite niciodata sa devii complet - iar cel care nu e complet nu poate sa fie sfant.

      Tot ceea ce aveti trebuie folosit - nimic nu e lipsit de utilitate. Nu aruncati niciodata nimic, altminteri va veti cai intr-o zi. Totul trebuie folosit. Adanciti-va intelegerea, deveniti mai atenti; deveniti mai constienti si incepeti sa priviti in profunzimea fiintei voastre launtrice; cautati sa descoperiti lucrurile ascunse acolo si sa le aduceti la o armonie mai inalta - asta e tot."

      OSHO

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.