Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cele doua vieti ale lui Zidane

      Cele doua vieti ale lui Zidane

      8.3 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      Traducatori:
      ISBN:
      0710535929812
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Intră în mintea celei mai enigmatice figuri a fotbalului mondial.


      „Zidane este maestrul absolut.” Pelé

      Unul dintre cei mai inteligenți jucători – dar și una dintre cele mai misterioase legende ale fotbalului - Zinédine Zidane se poate lăuda cu o carieră de poveste. Câștigător al Cupei Mondiale cu echipa Franței, Zidane devine, în 2001, cel mai scump jucător al planetei, în clipa în care este transferat de la Juventus Torino la Real Madrid pentru suma de 75 milioane de euro. În Spania, talentul său excepțional îi va asigura un loc printre cei mai buni jucători ai tuturor timpurilor. Cariera sa pe teren se va sfârși exploziv odată cu celebra lovitură cu capul în pieptul lui Marco Materazzi, în finala Cupei Mondiale din 2006.

      Dar legăturile sale cu fotbalul erau departe de a se fi încheiat. După o perioadă controversată de doi ani ca antrenor secund al echipei Real Madrid Castilla – echipa B a Realului - Zidane este numit manager al primei echipe în 2015, după demiterea lui Rafael Benítez, și imediat demonstrează că talentul și aptitudinile sale de antrenor le pot concura cu succes pe cele de jucător. Zidane va conduce Realul către trei trofee consecutive de Liga Campionilor, două Supercupe ale Europei și două Campionate mondiale ale cluburilor FIFA plasându-se astfel, rapid, printre marile nume ale managementului modern. Pe 31 mai 2018, la doar cinci zile după finala Ligii Campionilor, Zidane își anunță demisia din funcția de manager al echipei, pentru ca în martie 2019, la mai puțin de un an de la despărțire, să revină pe Santiago Bernabéu.

      Datorită faptului că vorbește rareori cu presa, Zidane este cunoscut drept un om care „lasă mingea să vorbească pentru el”. În această biografie atent documentată, Jean Philippe și Patrick Fort ne oferă acces în spatele scenei, dezvăluindu-ne această carieră excepțională și omul din spatele legendei.

      Despre autori

      Jean Philippe este un jurnalist premiat al redacției din Cannes a ziarului Nice-Matin. Acesta i-a urmărit cariera lui Zinédine Zidane încă de la primele sale meciuri în ligile franceze de fotbal și este omul din spatele documentarului Une équipe de rêve , filmat în 2005 și 2006 cu participarea lui Zidane.

      Patrick Fort este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi francezi. A fost corespondent al AFP Madrid timp de cinci ani și a avut nenumărate discuții cu marele campion mondial, de la sosirea sa la Real Madrid până la ultimele sale meciuri de la Cupa Mondială.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.