Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cele mai frumoase orase

      Cele mai frumoase orase

      5.9 / 10 ( 16 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      336
      ISBN:
      9786063300967
      Dimensiuni: l: 23cm | H: 30cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Vizitează lumea cu acest ghid mai special de călătorii. Experţii în turism de la National Geographic îţi prezintă cele mai interesante 220 de orașe ale lumii, ilustrate prin imagini spectaculoase și perspective unice.

      Aventurează-te în canioanele urbane din Hong Kong și Istanbul. Vizitează canalele magnifice și comorile ascunse din Sankt-Petersburg și Veneţia. Simte pasiunea în atmosfera incendiară din Rio de Janeiro și Havana. Încheie-ţi călătoria în jurul lumii, descoperind secretele micilor comori, precum Halifax din Nova Scotia sau neconvenţionalul Asheville, din Munţii Apalași. La fiecare popas, simte pulsul autentic al fiecărui oraș.

      Seria de articole îţi dezvăluie faţa nevăzută a orașelor, detalii interesante, simboluri remarcabile, secrete locale, dar și bizarerii. Fotografiile surprinzătoare ilustrând prezentul și trecutul reprezintă adevărate capsule ale timpului care surprind ritmul accelerat de transformare al acestor metropole fascinante. În plus, câteva personalităţi autohtone ne prezintă locurile lor favorite: de la barurile din Berlin preferate de renumitul muzician Joe Jackson până la trattoria unde primarul Romei mănâncă de obicei alături de familia sa.

      Volumul include și 16 liste tematice cu cele mai interesante orașe din lume: de la mâncăruri deosebite până la stilul de viaţă ecologic.

      Un ghid autentic, suprinzător, dinamic. Descoperă de ce fiecare oraș ilustrat este catalogat drept unul dintre cele mai interesante ale lumii.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.