Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Codul Rutier mura in gura

      Codul Rutier mura in gura

      7.3 / 10 ( 267 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2021
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      136
      ISBN:
      9786068461113
      Dimensiuni: l: 17cm | H: 24cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Codul Rutier Mura in gura este un manual de legislatie auto recomandat cu incredere de instructori din toata tara. Diferenta fata de alte carti de specialitate din domeniu este tonul folosit, un ton relaxat si usor de inteles.

      Aceasta carte de legislatie rutiera lasa deoparte exprimarea pretentioasa in favoarea unui mod de prezentare al informatiei practic si facil de memorat. Autorul, Juhasz Sebastian, porneste de la ideea ca viitorii soferi sunt bombardati cu prea multa informatie si secretul unei strategii eficiente de studiu este simplitatea.
      Codul Rutier Mura in gura este un manual de legislatie care adreseaza problema ambiguitatii si complexitatii legislatiei auto romane intr-o maniera pe intelesul oricui. Cartea este scrisa pornind de la ideea unui ghid simplificat in care totul este explicat, nu doar prezentat, iar explicatiile sunt formulate astfel incat notiunile de baza sa fie retinute inca de la prima parcurgere.
      Pe langa sectiunea de legislatie, Codul Rutier Mura in gura contine si sectiuni bonus cu notiuni de mecanica, conducere preventiva si ecologica.
      Autorul, administrator al unuia dintre cele mai mari portaluri web din Romania dedicate soferilor incepatori, lasa deoparte cuvintele pretentioase si termenii tehnici acolo unde este posibil, in favoarea explicatiilor care stimuleaza invatarea prin conexiuni logice.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.