Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Curaj cat trebuie

      Curaj cat trebuie

      7.0 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      160
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067222203
      Dimensiuni: l: 12.5cm | H: 16.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cuvintele lui Cheryl Strayed au inspirat nenumărați cititori din lumea întreagă. Din paleta largă a scrierilor sale – printre care Wild, memoriile sale devenite bestseller, și editorialele din seria „Dear Sugar”, cuprinse în cartea Tiny Beautiful Things – sinceritatea, umorul fără ocolișuri și rezervele ample de sfaturi afectuoase, dar fără menajamente, i-au ajutat pe mulți să pună un picior în fața celuilalt și să aibă curaj cât trebuie, chiar și în cele mai întunecate clipe.


      Această carte plină de energie adună peste o sută dintre citatele și gândurile de neuitat ale lui Strayed, „mini-manuale cu instrucțiuni pentru suflet” care ne îndeamnă să ne atingem capacitatea incredibilă de iubire, compasiune, iertare și rezistență, care se găsește în oricare dintre noi.

      Captivantă. Autenticitate personală, politică pe marginea diferențelor între sexe, năzuință către lumină: fie că scrie o carte sau că ne vorbește direct, Strayed pare ea însăși mai presus de orice, fără să-și ceară scuze […] Puterea cuvintelor ei este palpabilă – și ajunge departe.
      ABBY HAGLAGE, THE DAILY BEAST

      O colecție elegant alcătuită din zicalele lui Strayed, de la câteva cuvinte, la paragrafe întregi […] Strayed și-a câștigat statutul de cult cu „Dear Sugar”, editorialul ei de sfaturi, publicat anonim în The Rumpus. A devenit regina atipică a unei alte secțiuni din librării decât s-ar fi așteptat, un guru cu un mesaj în niciun caz simplu sau degajat. Dimpotrivă, tinde să sublinieze cât de profund imperfecți suntem noi, oamenii, și cât de tare trebuie să ne străduim să fim, totuși, mai buni, în ciuda capcanelor, săgeților și durerilor imense pe care ni le aruncă viața.
      SARAH SELTZER, FLAVORWIRE
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.