Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      De ce iti face bine sa faci bine

      De ce iti face bine sa faci bine

      4.0 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      256
      Traducatori:
      ISBN:
      9786069373217
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Această carte este despre bunătate. Ea conţine studii actuale care arată că a fi bun cu ceilalţi e benefic pentru sănătatea ta, şi poveşti care te vor inspira să pui lucrurile de aici în practică şi să le simţi efectele pozitive.

      „Prefer să simt com­pa­siunea în locul cunoaşterii exacte a definiţiei acestui cuvânt”, spunea undeva Sfântul Toma de Aquino.

      Compasiunea în sine reprezintă şi ea o parte a acestei cărţi, pentru că bunătatea este un rezultat al ei. Când simţim şi împărtăşim durerea cuiva, când dorim cu compasiune să i-o alinăm, atunci devenim motivaţi să oferim ajutor şi să arătăm bunătate.

      Această carte vorbeşte pe scurt şi despre recunoş­tinţă şi despre iertare. Recunoştinţa reprezintă o marcă a bunătăţii pentru că ne face să fim conştienţi de tot ceea ce se află în jurul nostru. Când suntem recunoscători, devenim mai apropiaţi faţă de cei din jur şi mai disponibili să ne exprimăm mulţumirea faţă de ei.

      A face acest lucru e benefic pentru noi, la fel cum enume­rarea tuturor lucrurilor cu care am fost bine­cuvântaţi e un act de bunătate faţă de noi înşine. Şi iertarea e un mod de a arăta bună­tate faţă de eul nostru interior. Este un mijloc de a ne elibera.

      Pentru a-ţi veni în ajutor, cartea conţine o serie de exer­ciţii scurte, dar şi sugestii despre cum să repari şi să îmbunătă­ţeşti relaţiile cu cei din jur, crescându-ţi astfel numărul de conexiuni sociale prin capacitatea de a ierta.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.