Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Decat o Revista Nr. 25

      Decat o Revista Nr. 25

      6.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Colectie:
      ISBN:
      2000000706849
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cu tema Muncă, DoR #25 conține povești care scanează relația noastră cu munca: ce, de ce și cum muncim - granițele dintre aceste coordonate sunt tot mai poroase. Până nu demult, munca era aproape exclusiv o formă de a strânge resurse ca să-ți îndeplinești nevoi și dorințe personale. Pentru foarte mulți, ea rămâne așa din necesitate. Pentru alții, munca nu mai e neapărat atractivă dacă nu se mulează pe personalitatea și dorințele fiecăruia. De bine de rău, munca nu e ceva ce faci înainte de viață, ci pentru unii e viață.

      Ce faci când meseria e însăși identitatea ta și circumstanțele te obligă să n-o mai practici? Ce faci când eforturile de a transforma modul în care lucrează un sistem se întorc împotriva ta? Cum creezi locuri de muncă pentru oameni invizibili? Cum depășești momentul în care îți spui că știi să faci prea puține? Unde găsești forța de a munci să revii la viața pe care o aveai înainte de un accident? Sunt câteva dintre întrebările pe care le-am declinat în povești.
      Cuprins
      Cum ne afectează faptul că unul din cinci tineri români nu e nici în școală și nici nu lucrează • Deciziile și indeciziile fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu • Am întrebat câteva zeci de români ce înseamnă munca lor, cât timp petrec muncind și de ce o fac • O vizită într-o Drobeta Turnu-Severin care se golește și o întâlnire cu cei care rămân • Un supraviețuitor al incendiului din Colectiv o ia de la capăt, cu sprijinul familiei • Ce se va întâmpla în Valea Jiului după dispariția mineritului?
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.