Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Decat o Revista Nr. 25

   Decat o Revista Nr. 25

   6.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2016
   Colectie:
   ISBN:
   2000000706849
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 75 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Cumpărat des împreună cu:
   49.00lei
   Limitat
   Descriere

   Cu tema Muncă, DoR #25 conține povești care scanează relația noastră cu munca: ce, de ce și cum muncim - granițele dintre aceste coordonate sunt tot mai poroase. Până nu demult, munca era aproape exclusiv o formă de a strânge resurse ca să-ți îndeplinești nevoi și dorințe personale. Pentru foarte mulți, ea rămâne așa din necesitate. Pentru alții, munca nu mai e neapărat atractivă dacă nu se mulează pe personalitatea și dorințele fiecăruia. De bine de rău, munca nu e ceva ce faci înainte de viață, ci pentru unii e viață.

   Ce faci când meseria e însăși identitatea ta și circumstanțele te obligă să n-o mai practici? Ce faci când eforturile de a transforma modul în care lucrează un sistem se întorc împotriva ta? Cum creezi locuri de muncă pentru oameni invizibili? Cum depășești momentul în care îți spui că știi să faci prea puține? Unde găsești forța de a munci să revii la viața pe care o aveai înainte de un accident? Sunt câteva dintre întrebările pe care le-am declinat în povești.
   Cuprins
   Cum ne afectează faptul că unul din cinci tineri români nu e nici în școală și nici nu lucrează • Deciziile și indeciziile fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu • Am întrebat câteva zeci de români ce înseamnă munca lor, cât timp petrec muncind și de ce o fac • O vizită într-o Drobeta Turnu-Severin care se golește și o întâlnire cu cei care rămân • Un supraviețuitor al incendiului din Colectiv o ia de la capăt, cu sprijinul familiei • Ce se va întâmpla în Valea Jiului după dispariția mineritului?
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.