Atunci cand conservăm fructe, legume, branză sau peşte trebuie să acordăm mare importanţă savorii şi aromelor preparatelor. Acestea se obţin prin diferite combinaţii de gusturi, care se ating prin amestecul de condimente, conservanţi precum oţet, ulei, alcool, sare şi zahăr. Pe langă numeroase reţete, in carte veţi găsi şi imagini in care sunt prezentate etapele de pregătire ale unor preparate.
Din conţinut:
Ulei pentru Wok
Peşte marinat
Prunein vin rosu
Sparanghel murat
Lărnarin saramură
Condimente pentru supă
Roşii umplute cu branză
Branză de oaie marinată cu bacon
Lămai in vodcă
Renglotein miere
Pesto cu leurdă
Delicii in otet, ulei si alcool
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicării:
2018
Editura:
Tip copertă:
Paperback
Nr Pag:
154
ISBN:
4978606649103
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
2050
Livrare în 24h! (a doua zi)
În stoc
Livrare astăzi cu bicicleta.
Livrare în 24h! (a doua zi)
Livrare în 24h! (a doua zi)
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!