Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dependent de spirit

      Dependent de spirit

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      256
      Editia:
      a II-a
      ISBN:
      9786066391474
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cum se face că o publicistă de succes din New York, o tânără amatoare de distracții, se transformă într-un ghid pentru noua generație?

      De la dezamăgiri în dragoste și anxietate până la tulburări de alimentație și consum de droguri, Gabrielle Bernstein a parcurs un drum anevoios până la a înțelege că frica nu este deloc înfricoșătoare cu adevărat și, cel mai adesea, nici măcar reală. Ea a renunțat la neîncrederea în sine și la dependențe de tot felul pentru a face loc unui tip nou de experiență.

      În cartea sa „Dependent de Spirit”, Gaby ne povestește cum și-a transformat viața și ne oferă propria ei călătorie spirituală drept ghid pentru a ne învinge frica, a ne schimba percepțiile și a ne crea o viață care să ne aducă împlinire autentică. Dependența de lucruri și experiențe deșarte se transformă în „dependență” de Spirit, astfel încât să ne trăim viața deplin și cu bucurie.

      „Dependent de Spirit te învață, într-un mod clar și distractiv, cum să aplici principiile spirituale în problemele practice ale vieții, prin exemplul viu dat de însăși Gabrielle. Sinceritatea, bunăvoința și smerenia sinceră îi oferă puterea necesară de a fi un mentor autentic.” (Marianne Williamson, autoare publicată de Editura For You).


      Gabrielle Bernstein

      Guru al noii generații - așa este socotită Gabrielle de mulți formatori de opinie, printre care prestigioasa publicație „New York Times”.

      Autoare de cărți și de programe de dezvoltare personală, ea extinde constant vocabularul căutătorilor de azi și de mâine susținând conferințe și conducând ateliere pentru evoluție spirituală.

      Forbes a inclus-o în topul celor mai bine marketate 20 de femei, iar YouTube a desemnat-o drept unul dintre cei mai influenți 16 bloggeri de pe YouTube.

      Gabby este instructoare certificată de yoga și de meditație Kundalini. Cursul ei pilot, The Spirit Junkie Masterclass, inspirat din cartea de față, îi ajută pe oameni să-și trezească încrederea și să-și trăiască scopul.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.