Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Descatusare

      Descatusare

      8.9 / 10 ( 7 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      432
      Colectie:
      ISBN:
      9786068754406
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Jaxon este baiatul pe care se presupune ca ea trebuia sa-l evite. K.C. este fata pe care el nu o va lasa sa-i scape...
      K.C. Carter este o tanara linistita care intotdeauna a respectat regulile, pana anul acesta, cand o greseala o face sa ajunga subiect de barfa in campusul universitatii, iar viata ei aranjata cu grija ia brusc o cu totul alta intorsatura. Acum trebuie sa ramana in orasul ei natal pe durata vacantei de vara pentru a face munca in folosul comunitatii, in urma unei sentinte judecatoresti.
      Jaxon Trent este cea mai periculoasa tentatie de care K.C. trebuia sa stea departe in liceu. Insa el nu a uitat-o niciodata pe K.C. Ea era singura fata care nu-i dadea atentie si care-l refuza intotdeauna. Destinul i-a scos-o din nou in cale, dar apropierea dintre ei reuseste sa-l tulbure si sa-i dea lumea peste cap. Pe masura ce legatura dintre ei avanseaza, descopera multe despre trecutul lui K.C., dar si el ajunge sa-i dezvaluie cele mai obscure laturi ale sufletului sau.
      PENELOPE DOUGLAS este autoare americana de bestsel leruri New York Times, USA Today si Wall Stree Journal. Romanele ei sunt traduse in peste zece limbi si vandute in sute de mii de exemplare. Dupa ce a absolvit Administratie Publica la Universi tatea Northern Iowa, a urmat un Master in Stiintele Educatiei la Loyola University. Romanul ei de debut, Intimidare (Editura Epica, 2014), a fost desemnat Cel mai bun roman de dragoste al anului 2014 de catre IRC Indie Romance Convention. Rivali (Editura Epica, 2015) este al doilea roman al autoarei, care se bucura in continuare de mare succes printre fanii genului romance.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.