Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dieta Bulletproof

      Dieta Bulletproof

      4.0 / 10 ( 8 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      368
      ISBN:
      9786069133279
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 22.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În jurul vârstei de 25 de ani, Dave Asprey era un multimilionar de succes din Silicon Valley. De asemenea, avea o greutate de peste 130 de kilograme, cu toate că respecta întocmai indicațiile medicului: să mănânce atât cât să acumuleze 1800 calorii zilnic și să facă exerciții o oră și jumătate pe zi timp de 6 zile pe săptămână.




      Dieta Bulletproof te va provoca și îți va schimba modul în care privești scăderea în greutate și sănătatea. Vei sări peste micul dejun, nu vei mai contoriza caloriile, vei mânca multe grăsimi saturate sănătoase, vei face exerciții și vei dormi mai puțin.



      Astfel vei câștiga energie, vei crește puțină musculatură și vei privi cum kilogramele se topesc. Prin renunțarea la gândirea tradițională cu privire la diete, Asprey a trecut de la a fi supraponderal și bolnav până la vârsta de treizeci de ani, la scăderea în greutate cu 45 de kilograme, creșterea IQ-ului și o stare de bine după împlinirea vârstei de 40.



      „Am crezut că știu multe lucruri despre sănătate și nutriție, dar Dave Asprey mi-a dezvăluit adevărul despre mâncarea modernă și, poate cel mai important, despre grăsimea saturată sănătoasă.” - Brandon Routh, actor



      „Știm cu toții cât este de ușor să creștem în greutate și să ieșim din formă. Aplicând conceptele din The Bulletproof Diet, pierderea în greutate și revenirea stării de bine vor fi mai simplu de realizat. Dave a făcut cercetări pentru a înțelege complexitatea motivului pentru care dietele dau greș, arătându-ne apoi un proces prin care putem răsturna totul. Lasă-l pe Dave să îți arate că un corp grozav și o sănătate bună sunt un drept din naștere nu un vis ireal.” - Doug McGuff, co-autor al volumului Body By Science și președinte al companiei Ultimate Exercise, Inc.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.