Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Domnul March

      Domnul March

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Nr. pagini:
      368
      Premii:
      ISBN:
      9789731025735
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Misterul vieţii unui celebru personaj absent, sau peregrinările Domnului March departe de Micuţele Doamne

      Roman distins cu Premiul Pulitzer, în anul 2006

      21 octombrie 1861. March, un preot militar, tocmai a supravieţuit unei întâlniri cu moartea, în timp ce unitatea sa traversa râul Potomac şi a trecut prin scurta, dar îngrozitoarea bătălie de la Ball’s Bluff. Când însă îi scrie soţiei sale, el nu vorbeşte despre moartea şi distrugerea din jurul său, ci despre norii ce împodobesc cerul, despre dorul său de casă şi despre cele patru frumoase fiice ale sale. „N-am promis niciodată că voi scrie adevărul”, îşi linişteşte el conştiinţa.

      Ajuns întâmplător pe moşia Clement, un loc minunat pe care îl cunoştea din tinereţe, descoperă că tot ceea ce fusese cândva frumos este acum pârjolit de război. Idealurile sale se prăbuşesc, dar March nu are de ales, trebuie să meargă înainte. Va înfrunta multe alte pericole, iar viaţa îi va fi pusă de nenumărate ori în primejdii de moarte... Va supravieţui groaznicelor încercări ale războiului, reuşind să se întoarcă la soţia sa şi la cele patru fiice ale lor?

      Domnul March este nimeni altul decât failmosul personaj absent din clasicul roman american Micuţele doamne, de Louisa May Alcott. Inspirată de această carte a copilăriei, Geraldine Brooks scrie povestea unui bărbat care pleacă la război, lăsându-şi soţia şi fiicele să facă faţă singure vremurilor grele. De la vibrantul New England şi până la Sudul atât de fascinant înainte de război, March adaugă trăirile adulţilor la cele optimiste ale copiilor din romanul Louisei May Alcott.

      O scriitură profundă, o poveste în totalitate originală, bogată în detalii din alte timpuri, March îi asigură lui Geraldine Brooks un loc printre marii autori de ficţiune istorică.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.