Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Drumul catre libertatea financiara

      Drumul catre libertatea financiara

      10.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      ISBN:
      9786069133101
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 22.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Dacă ar fi să mă gândesc la persoana pe care o respect cel mai mult pentru realizările sale și pentru ceea ce face, această persoană ar fi Bodo Schafer. Oferă oamenilor oportunitatea de a-și clădi propria bunăstare și, de aceea, este considerat antrenorul financiar numărul unu al Europei.”

      - Edgar K. Geoffroy, consultant de business, autor

      „Cu ajutorul cunoștințelor obținute de la Bodo Schafer am crescut vânzările de zece ori transformându-mă într-un expert al lumii online. Datorez libertatea mea financiară unui singur om: antrenorului și prietenului meu, Bodo Schafer.”

      - Prof. Dr. Oliver Pott, Internet-marketer

      „Atunci când vine vorba de bani și finanțe, pe Bodo Schafer nu îl numesc mentorul și antrenorul meu. Ceea ce m-a învățat el a devenit acum regula mea de aur... dacă ignori principiile lui Bodo Schafer, doar vei visa la libertatea financiară.”

      - Marc Galal, antrenor în vânzări

      „Bodo Schafer a creat un sistem funcțional care mă inspiră. Trebuie să spun că îi sunt recunoscător pentru asta. Dacă aș fi avut acest sistem la începutul carierei mele profesionale, probabil că aș fi fost mult mai bun în tot ceea ce fac. M-am întâlnit de câteva ori cu Bodo Schafer și de fiecare dată am simțit că omul acesta e campionul chestiunilor financiare.”

      - Prof. Dr. Jörg Knoblauch, consultant business, autor

      „Atunci când ne aflam într-o criză majoră, l-am contactat pe Bodo Schafer pentru a fi antrenorul nostru personal. Datorită cunoștințelor lui, strategiilor și recomandărilor, eu și familia mea am reușit să scăpăm de datorii în mai puțin de trei ani, iar în următorii trei am atins statutul de milionari.”

      - Jürgen Höller, antrenor motivațional

      „După ce am suferit un accident m-am trezit într-un scaun rulant și asistat social. Astăzi îmi trăiesc libertatea financiară. Fără Bodo Schafer nu m-aș afla unde sunt acum.”

      - Boris Grundl, expert de top leadership

      A făcut liceul în California, iar după întoarcerea sa în Germania a început cursurile unei facultăți de Drept. A susținut primele seminare și a scris primele cărți pe la mijlocul anilor ’90 în Germania, iar după anul 2000 și-a extins activitatea în estul Europei, organizând conferințe la Moscova și Riga. Bodo Schafer susține ideea că fiecare este responsabil pentru nivelul de fericire și prosperitate din propria viață. Această responsabilitate pornește cu felul în care o persoană se raportează la ea însăși precum și la ceilalți. Bodo Schafer face referire la modul în care gândesc oamenii de succes și îi menționează pe Seneca, Benjamin Franklin, Dale Carnegie, Anthony Robbins, Robert T. Kiyosaki, Deepak Chopra și mulți alții.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.