Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      E baiat !

      E baiat !

      Dezvoltarea fiului tau de la nastere pana la optsprezece ani
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      640
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      5948417340195
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Volumul E baiat! ofera indrumare si sfaturi profesioniste cu privire la dezvoltarea baietilor, la viata lor psihologica, emotionala, sociala si academica din copilaria timpurie si pana in adolescenta. Psihologul Michael Thompson, expert recunoscut la nivel international, si jurnalista Teresa Barker exploreaza aici multiplele moduri in care baietii se straduiesc sa obtina masculinitatea si sa se autodefineasca, identificand cele mai importante etape de tranzitie care marcheaza dezvoltarea psihologica si sanatatea emotionala a baietilor.


      Practica si fascinanta, cartea este ghidul suprem pentru educarea baietilor in lumea de azi, dezvaluind cu umor, compasiune si bucurie infinita varietate a baietilor. Parintii vor gasi in ea tot ce au nevoie sa stie pentru a-si creste fiii fara sa le ingradeasca personalitatea, dar mentinand in acelasi timp limite clare.
      Media

      "Autorii, Michael Thompson și Teresa H. Barker sunt doi specialiști pe care îi citesc datorită interesului lor în educația adulților, părinți și profesori, în psihologia băieților și fetelor. Cum să-i creștem și educăm în acord cu nevoile lor de dezvoltare dincolo de stereotipuri sau prejudecăți. Cartea oferă informații foarte utile despre dezvoltarea băieților de la naștere până la vârsta de 18 ani și împreună cu textele lui Michael Gurian despre dezvoltarea băieților, mai ales, despre cea emoțională, înțelegerea nevoilor băieților devine mult mai accesibilă. Cartea este valoroasă și pentru că include și interviuri de la mulți părinți, mame, tați, și profesori ai băieților.

      „Emoția care descrie cel mai bine de ce nu-mi exprim sentimentele este rușinea. Mi-e teamă ca nu voi fi înțeles. Mi-e teamă că se va râde de mine. Cel mai înspăimântător lucru pe care îl poate face un bărbat este să plângă pentru că se pune la mila altora și oamenii pot fi foarte cruzi. Dacă oamenii cred că ești prost că plângi? Trebuie să faci față izolării.” (băiat de 18 ani)

      Textul este valoros și pentru că aduce în discuție diferențele dintre mamă și tată în creșterea băieților și diferențele în modul de relaționare. „Când devine agresiv cu prietenii lui, eu devin anxioasă.” , „Profesorii îl compară pe fiul meu cu fetele din clasă, spun că este prea activ, însă eu cred că așa sunt băieții.” Un alt aspect care mi s-a părut foarte valoros în carte este că aduce în discuție mituri atât de nesănătoase cum ar fi încurajarea „să-l călești pe băiat!” sau interpretarea unui fel de a fi al băieților ca fiind agresivitate." Domnica Petrovai

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.