Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Educatia sexuala in era digitala

      Educatia sexuala in era digitala

      Invata-ti copilul cum sa aiba relatii sanatoase
      3.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      287
      Traducatori:
      ISBN:
      9786064005885
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În orice direcție ar privi, copiii și adolescenții de astăzi se confruntă cu imagini și mesaje sexualizate. De la pornografia online și sugestiile erotice din jocurile video la imaginile "fierbinți" din clipurile muzicale sau publicitare, modele de feminitate sau masculinitate sunt atât de distorsionate față de realitate, încât creează așteptări nerealiste și un profund sentiment de inadecvare pentru copiii și adolescenții care abia încep să-și descopere corpul și sexualitatea.

      Cartea de față explorează influențele văzute și nevăzute asupra copiilor și îi îndrumă pe părinți să treacă peste jena de a discuta despre sex și să ofere, treptat și într-un limbaj adaptat vârstei, educația sexuală pe care nici medicul și nici dirigintele n-o pot oferi. Datorită modul dezinhibat și plin de umor prin care transmite informația, autoarea îi va motiva pe părinți și pe educatori să inițieze, fără teamă, acele conversații prin care copiii și adolescenții vor fi ajutați să-și dezvolte o "busolă interioară", un set de valori stabile care să-i ghideze - dincolo de presiunile grupului de prieteni - către un comportament sexual și social sănătos. Doar pornind de aici, copiii se vor putea bucura de o maturitate sănătoasă și fericită.

      Cindy Pierce, specialistă în educația sexuală, ține prelegeri de succes în școlile și colegiile din SUA. Este coautoarea cărții dedicate cuplurilor Finding the Doorbell: Sexual Satisfaction for the Long Haul (Cum să apeși pe butonul care trebuie. Satisfacția sexuală de cursă lungă).

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.