Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Fata din Brooklyn

      Fata din Brooklyn

      9.0 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      432
      ISBN:
      9786067830439
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Guillaume Musso prezinta un thriller irezistibil construit in jurul unui secret cumplit. Te astepti la orice. Crezi ca ti-ai imaginat totul. Dar nu te-ai gandit niciodata la ce va urma.

      Scriitor faimos si tata singur, Raphaël este bantuit de indoieli. Curand, el si Anna, o femeie superba si ambitioasa, de care este indragostit nebuneste, urmeaza sa se casatoreasca. Insa de ce refuza ea sa vorbeasca despre trecutul sau? Intr-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forteaza sa rupa tacerea. Dar ce are Anna de marturisit intrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arata, recunoscandu-si vinovatia, ii da fiori. Socat, Raphaël pleaca, insa cand se intoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicaieri. Innebunit, Raphaël il roaga pe prietenul sau Marc, fost politist, sa il ajute sa o gaseasca. Pornind intr-o cursa contra cronometru, cei doi descopera in casa Annei 400 000 de euro si doua carti de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O ancheta complicata si periculoasa va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scotand la lumina o poveste cutremuratoare cu implicatii la nivel inalt, care incepe cu multi ani in urma pe strazile rau famate si fascinante ale New Yorkului.

      „Insuportabil suspans! Aveti grija, odata ce deschideti cartea, n-o veti mai lasa din mana pana nu veti afla cine este cu adevarat aceasta fata din Brooklyn. Se anunta multe nopti albe.“ - Metronews

      „Un roman cu un ritm ametitor. Musso tulbura si fascineaza din nou.“ - Le Parisien

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.