Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Gata cu insomniile!

   Gata cu insomniile!

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2012
   Editura:
   Nr Pag:
   260
   ISBN:
   9789735029296
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Anne Tardy, o fostă insomniacă şi adeptă a metodelor naturale de luptă împotriva acestei adevărate maladii numită insomnie, le împărtăşeşte cititorilor din experienţa sa de o viaţă şi le propune exerciţii simple şi rapide de asigurare a unui somn de calitate.
   O carte cu peste 300 de sfaturi pentru a vă regăsi liniştea de pe parcursul nopţii şi, mai important, vigoarea de a doua zi. Căci insomnia afectează, în epoca modernă, tot mai mulţi oameni, aflându-se în strânsă legătură nu numai cu problemele de origine organică, ci mai ales cu stresul şi cu anxietatea, şi are un impact major asupra rezultatelor obţinute în activitate. Aşa că vă invităm, împreună cu autoarea, să luptaţi împotriva ei, asigurându-vă astfel binemeritata odihnă nocturnă, care vă va reface forţele şi vă va pregăti să întâmpinaţi altfel zorile. Indiferent dacă tulburările voastre de somn sunt permanente sau temporare, metodele naturale propuse de Anne Tardy vor avea efectul scontat şi nu vor duce la dependenţă, ca somniferele şi tranchilizantele. 10 minute de efort vă vor fi suficiente pentru a vă împaca cu noaptea...

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.