Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Gramatica fanteziei

      Gramatica fanteziei

      Introducere in arta de a nascoci povesti
      6.8 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      220
      Colectie:
      ISBN:
      9786067102055
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 22cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Gramatica fanteziei este o minunată explorare a tărâmului imaginației și creativității. Gianni Rodari propune o serie de exerciții, care de care mai interesante și mai amuzante pentru stimularea fanteziei prin inventarea de cuvinte sau de povești, prin juxtapunerea unor situații și imagini fără legătură, prin crearea de benzi desenate etc. este o carte care-i va ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile de scriere, citire și interpretare, dar este și o carte de care ne putem bucura cu toții, amintindu-ne că la orice vârstă ne putem juca “de-a cuvintele”.

      Media

      "Un volum încântător pentru părinți și profesori, care oferă idei năstrușnice de stimulare a creativității copiilor, pentru a porni alături de ei în aventuri fantastice, pentru a le încuraja libertatea și spiritul critic. Nimic nu este fix pentru Gianni Rodari, în poveste totul poate fi contestat, regândit. De la „binomul imaginativ” până la calchierea unor povești, strategiile oferă soluții de a descreți frunțile copiilor și adulților deopotrivă.

      Strategiile sunt îmbogățite de experiența autorului, întâlnirilor sale cu elevii fiind savuroase. Povestea este văzută ca un demers al cunoașterii, prin poveste copilul învață despre lume și despre sine, iar noi, adulții, ne putem cunoaște mai bine copiii. Am folosit cu succes la clasele de gimnaziu multe dintre strategiile oferite de Gianni Rodari. Orele de curs au fost de-a dreptul încântătoare, iar copiii le-au îndrăgit." Cristina Tunegaru

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.